Magazin Naturawl

Pudra Proteica (Proteina naturala) de Canepa, 300g | CANAH

31.50 lei

Pudra Proteica (Proteina naturala) de Canepa 300g CANAH

Cumpara

SKU: CNH29483 Categorie:

Pudra proteică de cânepă 300 g are un conținut de proteină completă, fibre, vitamine şi minerale! 15 grame de proteină și 6,3 grame de fibre într-o porție de 30 grame de pudră proteică de cânepă Hemp Essentials.

Beneficii:
Pudra Proteică de Cânepă Hemp Essentials 300 g conţine 50% proteină completă, cu toţi aminoacizii esențiali, în proporții diferite;
Proteină din semințele de cânepă este uşor de digerat, datorită compoziției specială: 65% proteină globulară numită edestina şi 35% albumina şi este excelenţă pentru întreţinerea, regenerarea şi creșterea masei musculare;
Comparativ cu alte proteine din alte surse vegetale, proteină din pudra de cânepă este vegetală, nu este raportată cu efecte alergice şi nu conţine fitoestrogeni;
Proteină din cânepă are un proces de absorbție lent.

Studiile arată că refacerea musculară durează între 24 – 48 de ore, prin urmare, proteinele cu proces de absorbție lentă sunt mult mai eficiente faţă de cele cu absorbție rapidă, cum este cea din zer, în 30 de minute;
Pudra Proteică de cânepă Hemp Essentials 300 g este bogată în acizi grași polinesaturați: Omega 3 şi 6, vitaminele B1, B3 şi B6 şi în minerale, precum Fosfor, Potasiu, Magneziu, Fier, Zinc, Cupru şi Mangan;
Combinaţia echilibrată dintre fibre şi proteine face Pudra Proteică de Cânepă Hemp Essentials 300 g o achiziție excelentă pentru dietele vegane, vegetariene și pentru cei care practică activități sportive.
Acest produs este disponibil și în varianta Organic

Pudră proteică de cânepă 300 g
Pudra Proteică de Cânepă Hemp Essentials 300 g prezintă beneficiile sursei din care este preparată, a seminţelor de cânepă bogate în nutrienţi.

Unul dintre cei mai preţioşi nutrienţi este proteina, reprezentând 50% din compoziția acesteia. Proteina de cânepă este una dintre puținele proteine vegetale ce conţine toţi amino-acizii esenţiali, pe care corpul uman nu poate să îi producă.

De asemenea, pudra proteică de cânepă 300 g are o concentraţie crescută de acizi graşi polinesaturati şi un raport optim între Omega 6 şi Omega 3 de 3:1. Acizii graşi alfa-linolenic (AAL, componentă Omega 3) şi linoleic (AL, componentă Omega 6) contribuie la menţinerea nivelului normal al colesterolului.

Acest efect benefic este obţinut prin consumul zilnic de 2g acid alfa-linoleic (AAL) şi de 10g acid linoleic (LA). O porţie de 30g de Pudră Proteică de Cânepă oferă 15g proteină, 6,3g fibre, 2,1g grăsimi polinesaturate şi 1,6g carbohidraţi.

Pudra Proteică de Cânepă Hemp Essentials 300 g e un produs al Canah, realizat într-un sistem de management al siguranţei alimentare codificat ISO 22000 certificat de TÜV Rheinland.

Produsul este impachetat în ambalaje cu certificare „food grade” (destinate ambalării produselor alimentare), care permit resigilarea prin inchiderea tip „fermoar”.

Ingrediente: 100% Pudră proteică din semințe întregi de cânepă, presate la rece și măcinate în moară cu pietre.

Depozitare: În spațiu întunecos, uscat, fără miros, maxim 25°C.

A se depozita în frigider după deschiderea ambalajului.

Termen de valabilitate: 24 luni în pachetul original, sigilat, atmosferă etanș și ambalaj rezistent la lumină.

Tara de origine: Romania.