Piperul negru se obtine prin uscarea la soare timp de o saptamana a fructelor verzi, aproape de coacere. Este cel mai popular tip de piper. Tocmai de aceea exista foarte putine preparate care sa nu se bucure de aroma lui puternica si usor intepatoare. Atunci cand folosesti boabele intregi e bine sa stii ca acestea trebuie indepartate la sfarsitul procesului de preparare. Daca este folosit piper macinat, atunci trebuie adaugat in etapa finala a gatitului. Iar daca ai o rasnita prin preajma, foloseste-o exact inainte sa-l adaugi in mancare si vei obtine o aroma mult mai puternica. Potrivit pentru: carne rosie, vanat, fructe de mare puternic aromate si preparate din oua, atunci cand este utilizat cu moderatie. Compatibil cu: aproape toate ierburile si condimentele culinare, insa are o afinitate speciala pentru: Ienibahar, Busuioc, Chimen, Cardamom, Cicoare, Chili, Scortisoara, Cuisoare, Coriandru, Chimion, Frunze de Curry, Fenicul, Usturoi, Ghimbir, Oregano, Paprika, Patrunjel, Rozmarin, Salvie, Cimbru, Savory, Turmeric.Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.