Magazin Naturawl

Periuta de dinti moale, cu ioni de carbune activ, 1buc | Karbonoir

13.50 lei

Foloseste codul NATURAWL10 pentru o reducere de -10% la orice comanda Karbonoir.ro

La aplicarea cărbunelui activ, vă recomandăm să folosiți periuța de dinți Karbonoir, deoarece are peri mai moi și mai subțiri, care sunt impregnați cu cărbune activ. Părul moale este mai potrivit pentru utilizarea cărbunelui activ, deoarece curăță ușor cavitatea bucală și nu deteriorează dinții. Probabil că prima dată când folosiți periuța de dinți va fi puțin neobișnuită, mai ales din cauza perilor subțiri, dar în curând vă veți da seama că este cea mai bună soluție pentru utilizarea cărbunelui activ.

Comanda

Cu siguranță vei spune probabil că nu ai nevoie de o altă periuță de dinți.
Această periuță de dinți este cu totul deosebită față de orice ai folosit înainte. A fost concepută special pentru utilizarea cărbunelui activat.

  • Periuța Karbonoir are perii moi, care sunt mai subțiri decât cei ai unei periute de dinți obișnuite. Când folosiți praf de cărbune activ, o periuță de dinți obișnuită va fi prea aspră. Acesta este motivul pentru care vă recomandăm să folosiți perii de dinți speciali împreună cu praful de cărbune activat.
  • Perii acesteia sunt tratați cu cărbune activ și sunt de culoarea gri închis.
  • Capul acestei periuțe de dinți este de o dimensiune mai mică și mai îngustă față de cel al unei periuțe obișnuite. Acesta este motivul pentru care poate ajunge chiar și la cele mai dificile locuri. Periuța este perfectă și pentru copii.
  • Mânerul este fabricat din plastic reciclat, deoarece susținem utilizarea materialelor refolosibile.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Periuta de dinti moale, cu ioni de carbune activ, 1buc | Karbonoir”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *