Magazin Naturawl

Perie din fibre naturale pentru curatat suprafete | Ecoizm

24.00 lei

Cumpara

SKU: 2_452_EZ50019 Categorie:

Perie din fibre naturale pentru curatat suprafete, Ecoizm Un produs 100% biodegradabil este un produs realizat din materiale naturale, usor biodegradabile.

La finalul duratei de folosire, se poate composta cu usurinta, nu polueaza mediul si nu zace in gropile de gunoi timp de secole, asa cum o face plasticul. Zero packaging un produs fara ambalaj. In unele cazuri, are doar o mica eticheta atasata. Daca ai ales un stil de viata zero waste , iti recomandam acest tip de produse.

Eco frugal aceste produse te ajuta sa reduci amprenta de carbon si bugetul in acelasi timp. Sunt mai multe modalitati pentru a face acest lucru posibil: economisesti energie cu ajutorul unor echipamente eficiente, refuzi folosirea produselor de unica folosire si alegi produse naturale simple si economice pentru curatenie, in locul unui munte de chimicale ambalate in plastic. Vegan produs ce nu contine niciun ingredient materie prima de origine animala BENEFICII P ERIE DIN FIBRE NATURALE PENTRU CURATAT SUPRAFETE, ECOIZM perie clasica pentru curatat frecat realizat din materiale 100% naturale: fibre vegetale si lemn rezistenta, folosire indelungata, de unde rezulta ca este un produs economic produs artizanal si traditional, simplu si eficient biodegradabil, compostabil CARACTERISTICI P ERIE DIN FIBRE NATURALE PENTRU CURATAT SUPRAFETE, ECOIZM Ambalaj: fara ambalaj Dimensiuni: 19 cm lungime, 6 cm latime, 4 cm inaltime Fabricat in Ungaria Brand: Ecoizm

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Perie din fibre naturale pentru curatat suprafete | Ecoizm”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Perie din fibre naturale pentru curatat suprafete | Ecoizm
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII