Magazin Naturawl

Paste tagliatelle cu spanac, 250g | Petras Bio

10.00 lei

Cumpara

SKU: 1_7443_2647 Categorie:

Pastele noastre fainoase sunt artizanale, laminate si uscate la maximum 43 de grade. In procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai putin decat la procedeul de extrudare al pastelor comune, prin aceasta o mare parte din albumina din aluat ajungand la suprafata pastelor. La firbere porii se vor inchide si pastele vor ramane mai stabile si mai consistente, avand un gust mai bun si fiind ‘al dente’. In productia industriala pastele se usuca in 3 pana la 4 ore la temperaturi de pana la 130 de grade. In manufactura noastra uscarea dureaza pana la 2 zile, astfel incat substantele nutritive raman nemodificate, fapt care imbunatateste gustul. Ingrediente: *faina de grau alba (grau si grau durum in proportii variabile), *spanac pudra 4%. *agricultura ecologica INFORMAȚII NUTRIȚIONALE Calorii 336 kcal Grăsimi 1.7 g Grăsimi-din-care-saturate 0.3 g Carbohidrați 67 g Fibre 3.2 g Zaharuri 2.4 g Proteine 11.8 g Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Paste tagliatelle cu spanac, 250g | Petras Bio”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Paste tagliatelle cu spanac, 250g | Petras Bio
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII