Ingrediente: *faina de linte rosie 72%, *morcovi proaspeti 20%, *faina de in auriu 8%. *agricultura ecologica Pastele noastre fainoase sunt artizanale, laminate si uscate la maximum 43 de grade. In procesul de laminare aluatul se preseaza mult mai putin decat la procedeul de extrudare al pastelor comune, prin aceasta o mare parte din albumina din aluat ajungand la suprafata pastelor. La fierbere porii se vor inchide si pastele vor ramane mai stabile si mai consistente, avand un gust mai bun si fiind ‘al dente’. In productia industriala pastele se usuca in 3 pana la 4 ore la temperaturi de pana la 130 de grade. In manufactura noastra uscarea dureaza pana la 2 zile, astfel incat substantele nutritive raman nemodificate, fapt care imbunatateste gustul. Timp de fierbere: 5.6 minute Preparare Pene din LINTE ROSIE si IN AURIU Petras: Pastele se pun in apa putin sarata care fierbe si se lasa la fiert 5.6 minunte. E normal sa se produca spuma. Important pentru procesul de gatire: Nu depasiti timpul de fierbere si clatiti pastele cu apa rece. Valori nutritionale: Valoare energetica 1493 kj/356 kcal Grăsimi 7.3 g din care acizi grasi saturati 2.9 g Glucide 42 g din care zaharuri 5 g Fibre 19 g Proteine 21 g Sare 0.1 g Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.