Magazin Naturawl

Pasta Dinti Gennadent Homeopatic, 80ml | Viva Natura

16.00 lei

Cumpara

SKU: 3_699_31360 Categorie:

GennaDent – Argentum este o pastă de dinți 100% naturală, a cărei formulă aplică tehnologia de avangardă a metalelor coloidale.

Pasta de dinți Argentum are un conținut bogat de substanțe active din plante care, împreună cu argintul și cuprul coloidal, oferă o protecție sporită împotriva formării tartrului și apariției cariilor.

Argintul și cuprul coloidal din compoziție au o acțiune puternic antibacteriană, antifungică, dezinfectantă și de stimulare a regenerării țesuturilor. Formula unică a pastei de dinți Argentum are la bază un amestec de argilă activă, extracte naturale din 23 de plante (printre care menționăm: rozmarin, cimbrișor, fenicul, cuișoare, scorțișoară, salvie, coada șoricelului, roiniță, busuioc etc.), aloe vera, metale coloidale (argint și cupru) și propolis.

Aceste ingrediente active sunt recunoscute pentru efectele lor antimicrobiene, antiinfecțioase. Sunt niște antibiotici naturali care împiedică dezvoltarea bacteriilor și astfel, apariția cariilor, a aftelor și stomatitelor bucale, a abceselor dentare și infecțiilor. Argila are, de asemenea, o acțiune antiseptică, purificatoare (absoarbe toxinele și mirosurile neplăcute), restabilește echilibrul acido-bazic, neutalizând hiperaciditatea la nivel bucal (pe fondul căreia apar problemele dentare și gingivale).

Împreună cu aloe vera au efecte regeneratoare și cicatrizante. Plantele ajută la întărirea smalțului dinților, la fortifierea și calmarea gingiilor. Pasta de dinți Argentum este recomandă atât în cazul gingivitelor, parodontozelor, cât și pentru periajul zilnic, datorită efectelor excepționale pe care le are asupra sănătății gingivale și a dinților.

Conține ulei volatil de portocale, care îi conferă o aromă plăcută și asigură o senzație de prospețime. Nu formează spumă și nu conține fluor. Se recomandă utilizarea pastei de dinți Argentum după fiecare masă, iar pentru a beneficia din plin de efectele sale deosebite este indicat, ca după periaj, să se mențină pe dinți și pe gingii încă 3-5 minute. Produsul este realizat prin tehnologie proprie VivaNatura, care păstrează nealterate proprietățile ingredientelor naturale. Conține 100% substanțe naturale.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pasta Dinti Gennadent Homeopatic, 80ml | Viva Natura”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *