Magazin Naturawl

Natural Sun Care Kit | Carelessbeauty

466.00 lei

Alege pachetul care îți conferă o protecție solară naturală în timpul expunerii la soare cu produsele dermato-cosmetice 100% naturale!

Comanda

SKU: CB Categorii: ,

Aceste produse pot fi aplicate în timpul expunerii la soare, la plajă.

Pasul 1: se masează picioarele, coapsele, abdomenul și chiar brațele cu Extractul uleios cu fructe de cătină.

Pasul 2: pe față, gât și decolteu se aplică Crema cu efect regenerator, se pulverizează Apa din fructe de cătină și se masează până se absoarbe totul bine în piele..

Este important să suplimentați din oră în oră cu Extractul uleios cu fructe de cătină, Crema cu efect regenerator și Apă din fructe de cătină pentru a vitaminiza și proteja pielea împotriva deshidratării și împotriva razelor UV.

Cu acest pachet NU este necesar să mai aplicați altă cremă de protecție solară atâta timp cât respectați orele de administrare.

Extra informație: Apa din fructe de cătină se poate pulveriza oricând simțiti nevoia de un refresh. Toate produsele se aplică și în jurul ochilor (pe și sub pleope), iar Apa din fructe de cătină se poate pulveriza ținând ochii deschiși – produsul nu prezintă toxicitate și chiar curăță globul ocular de impurități.” Dr. Farm. Ioana – Adina Oancea

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Natural Sun Care Kit | Carelessbeauty”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *