Produsul este certificat BIO. Miso este un condiment traditional japonez obtinut prin fermentarea orezului, orzului sau a pastailor de soia impreuna cu sare si ciuperci. Miso este un aliment bogat in proteine si enzime vitale. Produs preparat artizanal, fara pasteurizare, din ingrediente de calitate. Mod de utilizare: Se dilueaza pasta de miso in putina apa, supa sau sos si apoi se adauga in mancare spre sfarsitul prepararii. Incercati sa evitati fierberea pentru a pastra proprietatile enzimatice ale acestei paste de miso.INGREDIENTE* boabe de soia 47%, * orez cu cereale integrale 33%, sare, apă, koji (Aspergillus oryzae). *organic.Valori nutritionale/100gENERGIE KJ / KCAL662 / 158GRASIMI6,1din care saturate1,2CARBOHIDRATI10,4din care zaharuri7,0FIBRE4,5PROTEINE12,0SARE12,7 METODE DE CONSERVAREA se păstra într-un loc răcoros și uscat.INFOLa deschidere, scoateți și aruncați plicul absorbantului natural de oxigen, nu mâncați.Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.