Mierea crema este un produs obtinut printr-un proces complex de cristalizare controlata a mierii poliflore, prin acest procedeu obtinandu-se o miere cu o textura cremoasa.
Tara de origine: Romania
Cremizarea este un proces complex prin care se obtin cristale foarte fine, ceea ce ii confera textura cremoasa. Mierea poliflora cristalizeaza usor iar proprietatile sale raman neschimbate in urma procesului de transformare in crema. Datorita consistentei deosebite, produsul este usor tartinabil, putand fi consumat cu usurinta, fara a se prelinge. Nu contine conservanti, aditivi, ulei de palmier sau gluten.
Valori nutritionale:
Grasimi | <0.5g/100g |
Valoare energetica | 331kCal/100g |
Glucide | 81.6g/100g |
Fibre | <0.64g/100g |
Sodiu | 0.00g/100g |
Proteine | <0.50g/100g |
Temperatura optima de pastrare: 10-15 °C
Recenzii
Nu există recenzii până acum.