Magazin Naturawl

Melttino, alternativa vegetala la unt din nuci caju ECO, 200g | Rawckers

19.99 lei

Untul vegan Rawckers din caju iubește să fie întins pe pâine, la cină sau micul dejun, pentru ca tu să ai parte de sănătate și mult bun.

Comanda

O felie de bucurie din natura, pentru zile proaspete și savuraoase!

Melttino, produs premium, pe bază de caju și o selecție delicată de uleiuri, finețea și gustul deosebit au grijă de papilele gustative ale tuturor iubitorilor de sănătate. Datorită conținutului foarte mic de sare (0,5%), untul Rawckers devine o alegere potrivită și pentru cei mici, dar și pentru zilele de post!

Unt fermentat, pe bază de caju.
Produs de post, vegan, artizanal.

Ingrediente: Ulei de cocos* (43%), nuci de caju* (20%), apă filtrată, ulei de rapiță*, piure de morcovi*, ulei de floarea soarelui presat la rece*, sare de Himalaya, extract de drojdie uscată*, lecitină*, culturi de fermentare.
* ingrediente ecologice (BIO)

Informații nutriționale/100 g produs: Valoare energetică 555,9 kcal, 2326.1 kj, grăsimi 56,1 g (din care grăsimi saturate 38,7 g), glucide 11,5 g (din care zaharuri 0,3 g) proteine 3,0 g, sare 0,9 g.

Alergeni: nuci caju, poate să conţină urme de migdale.

Valabilitate: 45 zile de la data fabricației. A se păstra la frigider (+2…+6°C).

Produs ecologic, certificat RO-ECO-008.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Melttino, alternativa vegetala la unt din nuci caju ECO, 200g | Rawckers”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Melttino, alternativa vegetala la unt din nuci caju ECO, 200g | Rawckers
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII