Magazin Naturawl

Magneziu coloidal Magne Joy 70ppm | Pure Alchemy

25.50 lei

Magneziu coloidal Magne Joy 70ppm | Pure Alchemy

Adaugă în coș

SKU: 22366383987 Categorie:
Magne Joy este o suspensie coloidală de magneziu pur, produsă cu apă structurată de puritate maximă (conductivitate mai mică de 0,1microsiemens/cm), și magneziu purificat electrolitic pânâ la 99,9% (0,999).
Magne Joy este un supliment mineral 100% natural, sub forma unui amestec de particule și ioni de magneziu.
În mod inerent (datorită reactivității sale), biodisponibilitatea este extrem de ridicată, magneziul intrând foarte ușor în combinație cu moleculele biologice (când este necesar). De altfel, în momentul în care ajunge în stomac, magneziul elemental se transformă în clorură de magneziu, substanță foarte ușor asimilabilă.
Gustul Magne Joy este neutru, practic lipsind, chiar și pentru persoanele foarte sensibile.
În cazul magneziului, nu este esențială suprafața activă a particulelor (el fiind transformat și asimilat cvasi-imediat), ci puritatea sa în apă. În acest fel, el aduce apei structurate energia specifică magneziului. Activarea armonioasă a endorfinelor, este unul dintre efectele unei asemenea acțiuni pure, ea sesizându-se gradat, pe măsură ce energia specifică este asimilată (mai mult sau mai puțin conștient).
Nu în ultimul rând, structurarea polimodală a apei (fizică și energetică), multiplică eficiența acestui sortiment de magneziu coloidal cu un factor cuprins între 5 și 10 (față de un coloid la care nu este aplicată nici o structurare).
Structurarea fizică se realizează prin mișcări de tip vortex, iar cea energetică este realizată prin câmpuri electromagnetice pe frecvențe biologic active, binefăcătoare.
Siguranță și depozitare.
Produsul nu interacționează cu nici o medicație cunoscută. Păstrarea se realizează, de preferință, departe de razele soarelui, argintul fiind fotosensibil. Totuși, produsul nu este sensibil la radiații electromagnetice normale (telefoane mobile, sisteme audio, TV, calculatoare), datorită structurării cu totul speciale a apei utilizate.
Nu cauzează dependență. Conține doar magneziu pur și apă ultrapură.
Nu necesită refrigerare după deschidere.
Pe cât posibil, nu se va consuma produsul direct din sticlă, datorită potențialei contaminări cu salivă, care poate compromite microbiologic produsul.
Alergii
Magneziul coloidal nu este un alergen, pentru majoritatea oamenilor. De altfel, nici nu putem trăi fără acest mineral. Ca de obicei însă, se poate testa o eventuală existență a unei alergii la produs, pe o porțiune restrânsă (într-o zonă) sensibilă a pielii.
Herxheimer
În cazul magneziului coloidal, este extrem de improbabil ca o asemenea reacție să apară.
Dozaj
Doza de întreținere este de circa 1 lingură, de 1-3 ori zilnic. În cazul acestui produs, doza nu este atît de importantă pentru asigurarea unui necesar zilnic de magneziu, cât pentru asigurarea posibilității conștientizării gradate a modificării stării generale. Din acest motiv, în cazul magneziului coloidal, dozele prentru copii nu sunt în mod necesar mai reduse.
Recomandăm însă produsul mai ales adulților, datorită unei înțelegeri mai bune a necesității proceselor de conștientizare, firești în cazul utilizării unui astfel de remediu.
Cu toate acestea, el își va face efectul într-o măsură foarte mare, și prin simpla menținere sublinguală, așadar și în cazul copiilor.
Culoare
Magne Joy este un produs practic incolor. Uneori poate prezenta depuneri, care se vor asimila foarte bine, dacă produsul este (doar ușor) agitat înainte de utilizare.