Magazin Naturawl

Loțiune pentru îngrijirea feței cu aur, platină și argint coloidal 20ppm, 100ml | Pure Alchemy

15.00 lei

Cumpara

SKU: 1_7070_4184 Categorie:

Sinergia celor trei elemente combină și multiplică efectul tonic al aurului, cel antioxidant al platinei, și efectul regenerator și antibacterian al argintului. Această loțiune poate fi utilizată ca demachiant pe bază de apă, pentru o curățare eficientă a feței, sau ca suport prealabil aplicării maștilor cosmetice, facilitând în acest caz penetrarea moleculelor produselor active în piele. Compoziția acestei loțiuni este: 50% aur coloidal, 25% argint coloidal, 25% platină coloidală. Detalii produs: Mod de păstrare: Se va păstra în ambalajul original, într-un loc uscat şi răcoros, ferit de lumina directă a soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor sub 3 ani. Nu se va lăsa recipientul deschis între utilizări. Contraindicaţii: Folosirea acestui produs nu este indicată persoanelor alergice la una din componente. A se folosi cu prudență pe pielea proaspăt rasă sau cu leziuni. Ingrediente (INCI): Aqua, Platinum metalicum, Aurum metalicum, Argentum metalicum.   100ml

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Loțiune pentru îngrijirea feței cu aur, platină și argint coloidal 20ppm, 100ml | Pure Alchemy”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Loțiune pentru îngrijirea feței cu aur, platină și argint coloidal 20ppm, 100ml | Pure Alchemy
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII