Magazin Naturawl

Iod Natural, 500mcg, 60cps | HERBAGETICA

41.90 lei

Iod Natural 500mcg 60cps HERBAGETICA

Cumpara

SKU: HRB825 Categorie:

Produsul Iod Natural asigura aportul esenţial de Iod, pentru a completa deficitul alimentar.

Concentraţia de 500 mcg Iod/capsulă, asigură peste 333,33% din necesarul zilnic calculat de Iod.

Iod Natural are o compoziție complexă alături de extractele de Ashwagandha și Salvie pentru a ajuta la buna funcționare a tiroidei si pentru a regla metabolismul.

Iod Natural este obținut dintr-o sursă foarte bogată de Iod, Alga Fucus (Fucaceae Fucus vesiculosus L.). Este un timp de algă, marină de culoare brună recunoscută pentru aportul de Iod pe care îl aduce și pentru susținerea activității tiroidiene.

Iodul extras din alga Fucus este sub formă de precursor natural al hormonilor tiroidieni T4 și T3. În această formă, Iodul este eficient în metabolizarea celor doi hormoni tiroidieni, proces care are loc în glanda tiroidă la nivelul celulelor foliculare tiroidiene.

Extractul de Ashwagandha din compoziție funcționează foarte bine pentru stabilizarea proceselor fiziologice, refacerea organismului, relaxarea sistemului nervos și echilibrarea secreției de hormoni tiroidieni.Extractul de Salvie, care completează compoziția complexă a produsului Iod Natural, protejează tiroida de radicalii liberi și reduce volumul acesteia dacă este mărită.

Compozițe per 1 capsulă: Extract de Fucus vesiculosus standardizat cu minim 0,20% iod( furnizând 500 mcg de Iod, 333 % VNR*)                               250mg  Extract 5-8:1 de Ashwagandha/Ginseng-indian  (Withania somnifera)standardizat cu minim 7% Withanolide și 1% Alcaloizi 75mg.