Magazin Naturawl

Inulină din Agave pudră ecologică, 200g | Rawboost

35.00 lei

Inulină din Agave pudră ecologică, 200g | Rawboost

Cumpara

SKU: edf0be8fe1 Categorie: Etichete:

Plantele de Agave sunt originare din Mexic, fiind plante perene. Din această plantă se extrage inulina și se mai poate obține și tequila.

Pudra de Inulină de Agave este un îndulcitor sănătos și natural care poate înlocui zahărul.

Inulina este o polizaharidă, o fibră solubilă cu rol prebiotic.

Inulina nu este digerabilă astfel că trece fără a fi modificată prin întreg sistemul digestiv, fiind hrană pentru bacteriile intestinale, în special a bifidobacteriilor.  Populația de bacterii sănătoase din sistemul digestiv inhibă creșterea numărului bacteriilor patogene, stimulează sistemul imunitar, îmbunătățește sintetizarea naturală a vit. din gama B, îmbunătățește absorbția mineralelor.

Potrivit unor studii recente consumul a 10g de inulină pe zi îmbunătățește nivelul glucozei plasmatice, al hemoglobinei glicozilate, crescând activitatea SOD (enzimă antioxidantă).

Este foarte solubilă în apă rece și are un gust neutru, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru îndulcirea băuturilor. Poate fi folosită în fiecare zi atât ca indulcitor pentru ceai, cafea și alte băuturi, cât și pentru prăjituri.

Pudra de inulină de agave este extrasă din planta albastră de agave, nu conține zahăr, fiind o alegere excelentă pentru diabetici.

Beneficii:

  • susține sănătatea osoasă prin creșterea absorbției de calciu și magneziu în organism
  • ajută la prevenirea constipației și la scăderea nivelului de colesterol
brand

Rawboost

cantitate

200g

mod-ambalare

Carton

provenienta

Mexic