Magazin Naturawl

Inghetata de Vanilie, Pudra Fara Gluten Ecologica/Bio, 77g | BIOVEGAN

15.27 lei

Inghetata de Vanilie Pudra Fara Gluten Ecologica/Bio 77g BIOVEGAN

Cumpara

SKU: BIV23504 Categorie:

Ingrediente: zahăr pudră*, sirop de glucoză*, inulină*, agent de îngroşare: pectină, vanilie macinata* 0,7% agent de îngroşare: făină din boabe de guar*, xantan, făină din sâmburi de roşcove*).

*provine din agricultura ecologic.

Cu o rețetă îmbunătățită de inghetată de vanilie Biovegan, obtineti cea mai bună înghețată de vanilie cu băuturi si crema de soia sau lapte.

Cu vanilie de bourbon nobila – fără arome, extracte sau grăsimi adăugate. Pur și simplu utilizați mixerul pentru a amesteca lichidul cu conținutul plicului, timp de numai 3 minute chiar și fără o mașină de înghețată.

Inghetata delicioasa preparata in doar 3 minute – fara gheata!

Preparare fără maşină de îngheţată: Pentru a obţine o îngheţată vegetariană amestecaţi 150 ml băutură rece din soia şi 100 ml cremă de soia. Sau 250 ml lapte rece integral (omogenizat, cu cel puţin 3,5% conţinut de grăsime).

Se folosesc doar lichide foarte reci (cu temperatura între 3°C şi 6°C).Sfat: Păstraţi băutura din soia / crema de soia sau cutia de lapte aprox.30 minute la congelator înainte de utilizare.

Preparare:
1. Se măsoară lichidul rece şi se toarnă într-un pahar înalt (de aprox. 1,5 l).

2. Lichidul se bate cu un blenderul de mână pe treapta mică timp de ½ minut, astfel încât volumul acestui să crească de patru ori (varianta din soia, volum mai scăzut).

Dacă lichidul nu ajunge la volumul acesta, înseamnă că nu a fost suficient de rece.

3. Se opreşte blenderul, se adaugă conţinutul plicului în spumă şi se omogenizează scurt folosind din nou treapta mică a blenderului. După 1 minut utilizaţi treapta medie, iar după încă 1 minut continuaţi să bateţi compoziţia pe treapta cea mai înaltă a blenderului până obţineţi o spumă fină, cremoasă.

4. Pentru creaţii proprii puteţi adăuga după gust ingrediente în spumă şi să le amestecaţi uşor cu o lingură.

5. Puneţi spumă de îngheţată într-un recipient, închideţi-l şi păstraţi-l la congelator la cel puţin– 18 °C pentru 6 – 8 ore.

Lăsaţi îngheţata să se dezgheţe puţin înainte de a o consuma.

Tara de origine: Germania.