Magazin Naturawl

Gluco Mix, sinergie de aur, argint, crom si vanadiu coloidal 15ppm | Pure Alchemy

29.75 lei

Gluco Mix, sinergie de aur, argint, crom si vanadiu coloidal 15ppm | Pure Alchemy

Cumpără produsul

SKU: 22366383fesre Categorie:
Gluco Mix – un amestec sinergic de minerale coloidale: aur, argint, crom și vanadiu, al cărui destinație este ceva mai specială: armonizarea metabolică.
Reglarea metabolismului este realizată pe multiple nivele, atât energetice cât și fizice:
– antioxidant, aurul coloidal
– regenerator, argintul coloidal
– antiinflamator, aurul și argintul coloidal
– stimularea proceselor naturale de eliminare a toxinelor, argintul coloidal
– hipoglicemiant, cromul coloidal
– regenerator pancreatic, cromul și vanadiul coloidal
– amplificator al asimilatiei, argintul coloidal
– regulator metabolismului, aurul coloidal
Precum la celelalte minerale coloidale, dispersia este realizată din metale extrem de pure (99,9%-99,99%), în apă distilată ultrapură (conductivitatea mai mică decât 0,1 microSiemens/cm), și structurată polimodal (fizic și energetic).
Acest mix este un supliment mineral, cu o eficiență deosebită datorită particulelor cu dimensiuni foarte mici (0,5-8nm). Producerea este realizată printr-un procedeu special, unic  în Europa, prin care se obțin coloizi stabili, la concentrații semnificative din punct de vedere terapeutic. El este produs din metale pure, și nu din substanțe chimice.
Culoarea sa specifică este datorată prezenței aurului coloidal. Ea poate fi observată în momentul în care se toarnă produsul în dopul flaconului, dar culoarea se poate observa și direct prin flacon, datorită transparenței sale. Acesta este un test comparativ bun, pentru că din păcate există produse falsificate, cu concentrații foarte mici sau chiar nule (de astfel de minerale coloidale), pe piața românească.
Siguranță și depozitare
Produsul conține aur, argint, crom vanadiu și apă distilată. Din acest motiv, nu este un produs periculos. Se depozitează, de preferință, ferit de lumina solară directă, dar refrigerarea nu este necesară.
Nu este sensibil la câmpuri electromagnetice normale: GSM, TV, calculatoare, sisteme audio.
Durata de viață este mare, dar totuși după deschidere există posibilitatea destructurării sale, în termen de câteva luni, datorită oxigenului atmosferic
Dacă produsul s-a depus în totalitate, devenind incolor, el nu mai poate fi utilizat în mod eficient.
Reacții adverse
Acest produs nu prezintă în mod normal efecte adverse. Cazurile de alergii la metale, de obicei, nu se aplică aurului și vanadiului, dar se pot aplica cromului sau argintului. În cazul în care există o asemenea suspiciune, se poate testa compatibilitatea produsului pe o porțiune sensibilă a pielii.
În cazul apariției unor efecte adverse, se va reduce mult doza sau se va dilua mult produsul, și se va crește gradat doza/concentrația.
Utilizare
Doza de întreținere este de 1 lingură, de 1-3 ori zilnic. Acestea sunt cantități reduse, care vor avea efecte specifice tonice, atât pe plan fizic și energetic cât și emoțional și mental, mai ales dacă produsul este mențiunut o perioadă în cavitatea bucală.
Fiind un produs nontoxic, utilizarea de cantități ceva mai ridicate decât cele menționate nu reprezintă în general o problemă. Cu toate acestea, este bine și firesc ca fiecare să își stabilească o doză optimă, prin teste succesive.
O altă posibilitate de utilizare este prin diluare în apă plată a cantității dorite pentru o zi, și consumul gradat al apei respective.
În cazul copiilor, dozele precizate se vor reduce proporțional pe baza greutății corporale (față de cea a unui adult).