Magazin Naturawl

Glicerina Vegetala, 100ml | MAYAM

7.50 lei

Glicerina Vegetala 100ml MAYAM

Cumpara

SKU: 1225 Categorie:

Este un agent hidratant regăsit în nenumărate produse cosmetice de îngrijire și igienă a pielii și părului. Facilitează reținerea apei în țesutul cutanat, este emolient și catifelant, protejează părul de deshidratare.

Glicerina se poate include în mai toate tipurile de produse de îngrijire a pielii și părului, în creme, loțiuni, tonere, săpunuri, pastă de dinți, șampoane și geluri de duș. Este ușor de lucrat cu acest ingredient, nefiind sensibil la încălzire.

Glicerina nu este străină organismului uman și astfel, nu provoacă iritații sau alergii.Glicerina este un bun solvent vegetal pentru diferite substanțe, fiind utilizată în gemoterapie, fitoterapie și homeopatie pentru extragerea principiilor active.

Cu glicerină se pot prepara și acasă macerate din plante. Umectanții, așa cum este și glicerina, sunt ingrediente higroscopice care atrag apa din atmosferă în piele.

În mod particular, glicerina este substantivă pentru piele, asta înseamnă că după o spălare nu iese de pe suprafața pielii, fiind astfel foarte utilă în produsele de igienă.

Sinonime: glicerolProprietăți organoleptice: lichid limpede, incolor, vâscozitate ridicată

Densitate: 1,2Solubilitate: este miscibil în apă și alcool; se poate încorpora o cantitate mică și în preparate anhidre solideIngrediente (INCI): glycerinProprietățile glicerineiRecomandări, aplicații glicerina.