Fulgii de ovaz integrali se remarca prin proteinele si grasimile de buna calitate. in 100 g fulgi integrali se gaseste o cantitate apreciabila de 3,5% fibre alimentare si carbohidrati – 66 g/100g. Acesti carbohidrati se asimileaza lent si previn cresterea sau scaderea brusca a glicemiei. Persoanele care mananca zilnic fulgi de ovaz la micul dejun au mult mai multa energie in timpul zilei decat cele care exclud cerealele de la masa de dimineata. Fulgii de ovaz integrali sunt cei mai hranitori dintre toate cerealele, deoarece dau senzatia de satietate foarte rapid. Prin continutul de vitamine si minerale, fulgii de ovaz sunt un bun tonic al sistemului nervos.Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.