Magazin Naturawl

Fulgi de Ovăz Ecologici Fără Gluten, 250g | Niavis

17.00 lei

Cumpara

SKU: 1_7070_4695 Categorie:

Fulgii de ovăz sunt bogați în fibre insolubile, cât și în fibre solubile, extrem de benefice sănătății. O sursă excelentă de nutrienti, fulgii de ovaz au în compoziția lor vitamina E, cât și vitamine esențiale din complexul B. Printre mineralele extrem de benefice din ovăz se numară magneziul, fierul, cuprul, calciul și zincul. De asemenea, ovăzul este o sursă excelentă de proteine. În plus, versiunea aceasta de produs este fără gluten.   Ingrediente: 100% Fulgi ce Ovaz * Fini  fara Gluten       * = INGREDIENT PROVENIT DIN AGRICULTURA ECOLOGICA   Informatii nutritionale/100g Energie…………364kcal/1533kj Grasimi…………8.4g       din care grasimi saturate….2g Carbohidrati…..64g       din care zahar………3.3g Proteine………..16.8g Fibre ……………13.2g Sare…………….0.13g   Recomandari de utilizare: Fulgii de Ovăz pot fi consumați ca atare sau gătiti, în diverse moduri de preparare.    Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros. NU CONTIN GLUTEN SAU ALTI ALERGENI!   Tara de origine: Danemarca   Acesta este un produs agricol, ca atare pot exista anumite diferente intre loturi in ceea ce priveste: culoarea, mirosul, aroma, aspectul sau compozitia, reflectand conditiile de crestere si variatiile sezoniere.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Fulgi de Ovăz Ecologici Fără Gluten, 250g | Niavis”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fulgi de Ovăz Ecologici Fără Gluten, 250g | Niavis
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII