Magazin Naturawl

Fulgi de Drojdie Uscata Inactiva 100g TARGROCH

10.90 lei

Fulgi de Drojdie Uscata Inactiva 100g TARGROCH

Cumpara

Un agent de îngroșare și îmbogățire a alimentelor naturale, un ingredient obligatoriu în bucătăria vegana, o sursă bogată de vitamine și minerale și un înlocuitor de brânză în meniul vegan.

Fulgi de drojdie sunt o formă inactivă de drojdie care poate fi consumată fără teamă de afecțiuni digestive. Supunerea acestora la procese adecvate le oferă proprietăți complet diferite de drojdia cruda și uscată de panificatie. În acest fel, este creat un produs asemănător cu pesmetul, cu o aromă delicată, de brânză si nucă.

Mod de utilizare:

Sarcina fulgilor de drojdie este de a recrea gustul caracteristic produselor lactate. Versatilitatea lor îi face un înlocuitor al parmezanului în bucătăria italiană, un compnenet al sosurilor pentru burgeri sau sandwich-uri sau un înlocuitor pentru ouă în maioneză vegetală, omleta sau supă de tofu.

Pe lângă gustul lor, fulgii de drojdie au și funcții practice în dietele vegetarienilor și veganilor. Alimentele îmbogățite cu ele sunt o sursă excelentă de proteine ​​ușor digerabile, vitamine B, minerale și aminoacizi.

Conditii de pastrare: la loc uscat și răcoros într-un recipient bine închis.

Informatii alergenice: 

Ambalat intr-o unitate care ambaleaza susan, migdale, produse ce contin gluten, nuci si alune. In ciuda eforturilor sustinute prezenta acestor componente in produs nu poate fi 100% evitata.

Produsul poate contine susan, migdale, gluten, nuci.

Tara de origine: Estonia

brand

Targroch

cantitate

100g

mod-ambalare

Plastic

provenienta

UE