Magazin Naturawl

Faina Soia Nemodificata Genetic, 500g | Solaris

6.00 lei

Cumpara

SKU: 3_699_31380 Categorie:

In jurul anului 2853 I.C, legendarul imparat al Chinei, Shennong, a proclamat 5 plante ca fiind sacre: orezul, graul, orzul, meiul si soia. Supranumita de asiatici “carnea fara oase”, soia a patruns in Europa abia la inceputul anilor 1700, iar in Statele Unite in 1765. Insa adevaratele ei virtuti au fost descoperite, in afara Asiei, abia la inceputul anilor 1900. Contine acizi grasi Omega 3 si Omega 6, proteine, fibre, vitaminele A, B2, B5, B6, C, D, E. Are 40% proteine, 20% grasimi, 20% acizi, 10% apa, 5% celuloza si 5% reziduuri minerale (fier, potasiu, calciu). Faina de soia este un inlocuitor al fainurilor albe. Are un continut mai scazut de zaharuri decat faina alba de grau. Proteina de soia, prelucrata corect, este singurul aliment vegetal care ofera corpului toti aminoacizii esentiali. Este o sursa bogata de antioxidanti. Protejeaza vasele sanguine, previne ruperea arterelor si reduce incidenta bolilor de inima si intareste sistemul imunitar. Datorita fibrelor pe care le contine (care micsoreaza nivelul de zahar din sange), soia poate fi consumata si de diabetici. Mod de folosire: Se foloseste pentru a da consistenta mancarurilor. RETETE: Lapte de soia: 300g faina de soia se pun in jumatate de litru de apa calda timp de 2-3 ore, apoi se stoarce printr-un tifon. Se mai adauga o jumatate de litru de apa calda si se stoarce din nou. Lichidul astfel obtinut se consuma in 24 de ore, simplu sau indulcit, sau in creme, budinci. Are actiune benefica asupra sanatatii la toate varstele.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Faina Soia Nemodificata Genetic, 500g | Solaris”

Adresa ta de email nu va fi publicată.