Ovăzul este una dintre cerealele cele mai bogate în fibre şi elemente nutritive, fiind o sursă de vitamina E, zinc, seleniu, cupru, fier, mangan, magneziu şi proteine de înaltă calitate. Ajută la menținerea sănătății sistemului cardiovascular şi la scăderea greutății corporale şi previne obezitatea şi diabetul.Ingrediente: 100% faina de ovaz fara glutenInformatii nutritionale /100g:Energie 1393 KJ / 332.7 KcalGrasimi: 7.2 g – din care acizi grasi saturatii 1.4 g,Carbohidrati: 53.8 g – din care zaharuri 0.7 g,Fibre : 10 g,Proteine: 13.1 g,Sare: 0.014 gUtilizare: Se consuma amestecat cu lapte, apa. Alaturi de fructe, legume si chiar si cu carne.Depozitati in spatii racoroase, uscate si ferite de lumina! Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.