Produs certificat BIO. FARA GLUTEN. Faina de hrisca are continut crescut de niacina, riboflavina, piridoxina si tiamina. Nu lipsesc nici mineralele: zinc, fier si potasiu. Hrisca este un superaliment, o cereala care contine minerale si fibre si care fortifica organismul. Este benefica pentru sistemul vascular, este saraca in grasimi si calorii – dovedindu-se un ajutor pentru suferinzii de diabet. Scade tensiunea, mentine sanatatea colonului, este un atu in prevenirea pietrelor biliare Hrisca poate fi consumata in sarmalute, tocanite. Faina este utila in panificatie, putand inlocui faina alba de grau.INGREDIENTE*hrişcă. *organicValori nutritionale/100gENERGIE KJ / KCAL343 / 1452GRASIMI2.9din care saturate0.6CARBOHIDRATI65,8din care zaharuri2.9FIBRE5.3PROTEINE10.8SARE0,1 Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.