Magazin Naturawl

Faina de ovaz integral BIO – 200 g

2.00 lei

Cumpara

SKU: 1_7443_3149 Categorie:

Produsul este certificat BIO. Ovazul este una dintre cerealele cele mai bogate în fibre şi elemente nutritive, fiind o sursă de vitamina E, zinc, seleniu, cupru, fier, mangan, magneziu şi proteine de înaltă calitate. Ajută la menținerea sănătății sistemului cardiovascular şi la scăderea greutății corporale şi previne obezitatea şi diabetul. Bogată în fibre, valoarea nutrițională a făinii integrale de ovăz este superioară față de făina măcinată industrial. De asemenea, aceasta are un conținut bogat de vitamina B (B1, B2, B3, B5, B6, B9), alături de fier, seleniu, magneziu, calciu și fosfor. Sursă excelentă de vitamine și minerale, făina integrală de ovăz este un produs recomandat în orice dietă echilibrată și eficientă. Beneficii: Făina integrală de ovăz reprezintă un produs remineralizant, excelent pentru tonifierea sistemului nervos, deci pentru ameliorarea stărilor de stres, dureri de cap sau insomnii. De asemenea, în funcție de rețete, făina integrală de ovăz scade nivelul de colesterol în sânge și stimulează digestia. Un scut eficient împotriva multor boli, făina integrală de ovăz își dovedește cel mai bine eficiența împotriva cancerului, în mod special a celui de colon. Puternic stimulent tiroidian, făina integrală de ovăz este o sursă foarte bună de energie, facilitând o predispoziție prelungită și eficientă la efort. Covrigii vegani din făina integrală de ovăz pot reprezenta o alternativa la clasicii covrigi, mult mai sănătoasă și mai nutritivă. De asemenea, pâinea din făina integrală de ovăz este una dintre cele mai sănătoase pâini și poate fi făcută cu ușurință în orice casă, folosind drojdie, sare, ulei și apă călduță. Aluatul rezultat se frământă și se lasă la crescut 30 de minute după care se unge cu ou și se presară cu semințe de susan într-o tăviță care se mai lasă la crescut 15 minute. Se coace apoi în cuptorul încins preț de 40 minute, rezultatul fiind un produs gustos și extrem de benefic pentru organism. Ca alternativă, făina integrală de ovăz poate fi folosită și ca ingredient pentru un desert inspirat, folosită alături de suc de lămâie, stafide, miere și un măr ras.Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Faina de ovaz integral BIO – 200 g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Faina de ovaz integral BIO – 200 g
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII