Magazin Naturawl

Extract pur de vanilie din Madagascar, 50ml CLOUD NINE | NaturMix

49.24 lei

Extractul de vanilie pur este un condiment alimentar de calitate superioară obținut prin extracția la rece a componentelor aromatice din  păstăile de vanilie în alcool alimentar. 

Cumpara

SKU: NM1447 Categorie:

In procesul de producție folosim cea mai bună vanilie,vanilia Bourbon provenită din Madagascar, alcool etilic și zahăr brun din Mauritius ce ajută la stabilizarea aromelor și face ca produsul să-și mențină aroma o perioadă mai lungă după ce sticla este desfăcută.

Condiment alimentar de cea mai bună calitate,100% natural folosit pentru aromatizarea prăjiturilor și a deserturilor, obținut printr-un proces lent de extracție la rece a celor peste 300 de componente aromatice conținute de păstăile de vanilie.

Aroma extractului este delicată, dulceagă și inconfundabilă. Extractul are sediment de vanilie, culoare brun roșcată, miros fin, plăcut, specific de vanilie.

Ingrediente: extract din păstăi de vanilie, alcool min.35%, zahăr brun nerafinat max. 4%.

Procesul lent de extracție la rece folosit de noi este cel mai bun în obținerea extractului de vanilie pentru că păstrează complexitatea aromelor și fidelitatea față de conținutul păstăii de vanilie.

Alcoolul are un rol deosebit în procesul de extracție a componentelor aromatice din păstăile de vanilie conținute de uleiuri esențiale care nu sunt solubile în apă. Extractul pur de vanilie 2X conține de două ori mai multe păstăi de vanilie per litrul de alcool folosit având deci o aromă mai concentrată.

Dozaj recomandat: 1 lingură de extract de vanilie la 500 gr./ml compoziție.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Extract pur de vanilie din Madagascar, 50ml CLOUD NINE | NaturMix”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Extract pur de vanilie din Madagascar, 50ml CLOUD NINE | NaturMix
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII