Magazin Naturawl

Detergent natural pentru vase cu ulei esential de Vetiver, 5L | Herbaris

Prețul inițial a fost: 149.00 lei.Prețul curent este: 84.91 lei.

Foloseste codul NATURAWL15 pentru o reducere de -15% la orice comanda pe Herbaris.ro!!!

Ingrediente Naturale Pentru Un Viitor Mai Verde

Ingrediente precum săpunul vegetal, surfactanții vegetali din ulei de măsline, bicarbonatul de sodiu, solventul vegetal și uleiul esențial de Vetiver se unesc pentru a-ți oferi o curățenie de calitate, fără compromisuri.

Comanda

Detergent natural pentru vase cu ulei esential de Vetiver

Foloseste codul NATURAWL15 pentru o reducere de -15% la orice comanda pe Herbaris.ro!!!

  • conţine numai materii prime vegetale sau derivate ale acestora
  • nu conţine: fosfat, clor, amoniac, solvenți de petrol, SLES, SLS, EDTA, coloranţi, parfum sintetic, enzime
  • este concentrat, nontoxic, delicat cu pielea mâinilor, prietenos cu mediul
  • se foloseşte în condiții de siguranță pentru fose septice și latrine
  • 99,5% vegetal
  • apa folosită este apă de munte

Descoperă Puterea Naturală a Curățeniei cu Detergentul pentru Vase cu Ulei Esențial de Vetiver

Dorim să faci parte dintr-o comunitate care promovează curățenia și protejarea mediului, iar detergentul nostru pentru vase cu ulei esențial de Vetiver te va ajuta să faci acest pas în direcția potrivită. Cu o formulă inovatoare și ingrediente naturale, acest detergent oferă o curățenie eficientă, prietenoasă cu mediul și delicată cu pielea mâinilor tale.

O Experiență Plăcută de Curățenie

Nu trebuie să faci compromisuri între o curățenie de calitate și protejarea mediului. Detergentul nostru conține numai materii prime vegetale sau derivate ale acestora, eliminând substanțele dăunătoare precum fosfat, clor, amoniac, SLES, SLS, EDTA, coloranți, parfumuri sintetice sau enzime. Astfel, te poți bucura de o curățenie eficientă și sigură pentru întreaga familie.

Eficiență Concentrată

Cu o formulă concentrată, doar câteva picături de detergent sunt suficiente pentru a obține vase strălucitoare. Adaugă 1-2 picături pe burete pentru o spălare rapidă sau 3-5 ml de produs pentru 5 litri de apă pentru spălări ample. Cu dozarea potrivită, vei economisi și vei avea un produs care durează mai mult.

Ulei Esențial de Vetiver – Parfum și Protecție Antibacteriană

Experimentează parfumul distinct de Vetiver, care va învălui vasele tale într-o notă proaspătă și plăcută. În plus, uleiul esențial de Vetiver aduce proprietăți antibacteriene, asigurându-ți că vasele vor fi perfect igienizate.

Un Ambalaj Generos Pentru Durabilitate

Ambalajul nostru de 5L îți oferă suficient detergent pentru vase pentru o lungă perioadă. Astfel, vei putea să te bucuri de curățenie și strălucire în bucătărie pentru mai mult timp.

Testat și Verificat Pentru Încredere

Produsul nostru a trecut prin teste riguroase de calitate, inclusiv fizico-chimice, bacteriologice și dermatologice. Încrederea noastră în acest detergent este unul dintre motivele pentru care suntem mândri să îl aducem în casa ta.

Valabilitate Lungă pentru O Utilizare Fără Stres

Produsul nostru are o valabilitate de 12 luni de la data fabricației, asigurându-ți o utilizare fără griji și o eficiență de neegalat în fiecare spălare.

Respectă Regulile de Siguranță

Deși detergentul nostru nu este clasificat ca fiind periculos conform Regulamentului (CE) Nr. 1272/2008 al Parlamentului European, îți recomandăm să urmezi câteva fraze de precauție:

  • P102 – A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
  • P301+312 – ÎN CAZ DE ÎNGHIȚIRE: Sunați la doctor.
  • P305+P351+338 – ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu atenție cu apă timp de mai multe minute. Scoateți lentilele de contact, dacă este cazul – continuați clătirea.

Îți propunem să faci trecerea la curățenia naturală și eficientă cu ajutorul detergentului nostru pentru vase cu ulei esențial de Vetiver. Redescoperă plăcerea de a spăla vasele într-un mod sigur pentru tine, familia ta și mediul înconjurător!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detergent natural pentru vase cu ulei esential de Vetiver, 5L | Herbaris”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Detergent natural pentru vase cu ulei esential de Vetiver, 5L | Herbaris
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII