Magazin Naturawl

Detergent natural pentru rufe colorate cu ulei esential de Pin, 5L | Herbaris

93.41 lei

Descoperă puterea naturii într-un detergent de rufe dedicat hainelor tale colorate! Cu ulei esențial de Pin, cunoscut pentru efectul său antibacterian, acest detergent este formulat exclusiv din materii prime vegetale sau derivate, fără aditivi dăunători precum fosfat, clor, amoniac, solvenți de petrol, SLES, SLS, EDTA, coloranți, parfumuri sintetice și enzime. Protejează mediul înconjurător și bucură-te de o curățenie delicată pentru pielea mâinilor tale.

Comanda

Foloseste codul NATURAWL15 pentru o reducere de -15% la orice comanda pe Herbaris.ro!!!

Detergent natural pentru rufe colorate cu ulei esential de Pin – efect antibacterian:

 • conţine numai materii prime vegetale sau derivate ale acestora
 • nu conţine: fosfat, clor, amoniac, solvenți de petrol, SLES, SLS, EDTA, coloranţi, parfum sintetic, enzime
 • este concentrat, nontoxic, delicat cu pielea mâinilor, prietenos cu mediul
 • se foloseşte în condiții de siguranță pentru fose septice și latrine
 • 99,5% vegetal
 • apa folosită este apă de munte

Formula concentrată și nontoxică a acestui detergent îl face potrivit pentru fosele septice și latrine, reprezentând astfel o alegere responsabilă pentru îngrijirea hainelor tale și a mediului. Cu un conținut de 99,5% ingrediente vegetale și apă de munte, detergentul nostru natural îmbină esențialul pentru a-ți oferi rezultate excepționale.

APLICARE:

Folosește detergentul natural cu ulei esențial de Pin în modul care ți se potrivește cel mai bine:

 • Spălare Manuală: Adaugă 50 ml de detergent în 5 litri de apă caldă și spală hainele colorate în mod obișnuit. Pentru petele dificile, lasă rufele la înmuiat în soluție timp de aproximativ 15 minute înainte de spălare.
 • Spălare Automată: Adaugă 70 ml de detergent în cuva mașinii de spălat, împreună cu rufele, și alege programul preferat. Pentru hainele foarte murdare, utilizează 100 ml de detergent, conform instrucțiunilor de pe etichetă.

INGREDIENTE:

Bucură-te de proprietățile naturale ale acestui detergent, cu o compoziție pe bază de plante și ulei esențial de Pin:

 • Săpun natural 5-15%, surfactanți vegetali din ulei de măsline și alte materii prime naturale 5-15%, borax <5%, bicarbonat de sodiu <5%, alcool etilic denat. <5%, aditiv balsamic vegetal <5%, ulei esențial de Pin <1% (a se vedea pe etichetă), conservant (2-fenoxietanol).

PĂSTRARE:

Asigură-te că detergentul tău natural pentru rufe colorate își păstrează calitățile superioare în mediul ambiant, la o temperatură sub 28°C.

GRAMAJ:

Produsul este disponibil într-un ambalaj generos de 5 litri, oferindu-ți suficient detergent pentru numeroase cicluri de spălare și îngrijire atentă a hainelor tale colorate.

Produs Testat Dermatologic, Fizico-Chimic și Bacteriologic.

VALABILITATE:

Beneficiază de prospețime garantată pe termen lung, deoarece detergentul nostru natural pentru rufe colorate are o valabilitate de 12 luni de la data fabricației.

Atenție! Deși acest produs nu este clasificat ca fiind periculos conform Regulamentului (CE) Nr. 1272/2008 al Parlamentului European, te sfătuim să respecți următoarele fraze de precauție:

 • P102 – A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
 • P301+312 – ÎN CAZ DE ÎNGHIȚIRE: Sunați la doctor.
 • P305+P351+338 – ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu atenție cu apă timp de mai multe minute. Scoateți lentilele de contact, dacă este cazul – continuați clătirea.

Descoperă parfumul natural și proprietățile antibacteriene ale uleiului esențial de Pin în fiecare spălare. Alege detergentul nostru natural pentru rufe colorate și redă hainelor tale strălucirea și prospețimea pe care o merită! Curățenie blândă și responsabilă cu mediul, pentru o viață mai sănătoasă și mai frumoasă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detergent natural pentru rufe colorate cu ulei esential de Pin, 5L | Herbaris”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *