Magazin Naturawl

Detergent natural pentru rufe colorate cu ulei esential de Lavandă, 1.5L | Herbaris

37.31 lei

Foloseste codul NATURAWL15 pentru o reducere de -15% la orice comanda pe Herbaris.ro!!!

Alege cu încredere detergentul natural pentru rufe colorate cu ulei esențial de Lavandă și transformă fiecare spălare într-un moment de relaxare și prospețime. Redescoperă plăcerea de a îngriji rufele și de a le menține proaspete și curate, fără compromisuri pentru sănătatea ta și a planetei

Comanda

SKU: H08 Categorii: ,
  • P102 – A nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • P301+312 – ÎN CAZ DE ÎNGHIȚIRE: Sunați la medic
  • P305+P351+338 – ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu atenție cu apă timp de mai multe minute. Scoateți lentilele de contact, dacă este cazul – continuați clătirea.Descoperă detergentul natural perfect pentru a-ți proteja și îngriji rufele colorate, cu aroma relaxantă a uleiului esențial de Lavandă. Fă-ți rutina de spălare a hainelor mai plăcută și mai eco-friendly cu acest detergent inovator, creat pentru a răspunde nevoilor tale și mediului înconjurător.

   Curățare Eficientă și Îngrijire Delicată:

   Datorită compoziției sale naturale, acest detergent pentru rufe colorate îndepărtează eficient murdăria și petele, păstrând în același timp culorile vii și frumusețea hainelor tale preferate. Formula sa concentrată garantează o curățare profundă, în timp ce este blând cu pielea mâinilor.

   Aroma Relaxantă a Lavandei:

   Bucură-te de prospețimea și liniștea aromelor naturale. Uleiul esențial de Lavandă nu doar că contribuie la eliminarea bacteriilor, dar lasă și o notă delicată de relaxare și prospețime pe rufele tale.

   Prietenos cu Natura și Pielea Ta:

   Alege o opțiune prietenoasă cu mediul și cu sănătatea pielii tale. Conținând doar ingrediente vegetale sau derivate, detergentul nostru nu conține substanțe nocive precum fosfat, clor, solvenți de petrol sau parfumuri sintetice. Iar cu un conținut de 99,5% ingrediente vegetale, contribuim la protejarea mediului înconjurător.

   Mod de Utilizare Simplu și Eficient:

   Pentru spălarea manuală a hainelor murdare, adaugă 50 ml de detergent în 5 litri de apă caldă și spală hainele așa cum obișnuiești. Pentru rufe foarte murdare, lasă-le la înmuiat timp de aproximativ 15 minute înainte de spălare. Pentru spălarea automată, adaugă 70 ml în cuva mașinii de spălat pentru rufe normale și 100 ml pentru rufe foarte murdare, înainte de a alege programul de spălare.

   Ingrediente Naturale pentru Rezultate Remarcabile:

   Cu o combinație de săpun natural, surfactanți vegetali din ulei de măsline și alte materii prime de origine naturală, detergentul nostru pentru rufe colorate asigură rezultate remarcabile, iar uleiul esențial de Lavandă adaugă o notă subtilă de prospețime și relaxare.

   Păstrare Simplă, Valabilitate Lungă:

   Poți păstra detergentul în mediul ambiant, la o temperatură de preferat sub 28°C. Fiind testat dermatologic, fizico-chimic și bacteriologic, acest produs oferă rezultate și calitate pe termen lung.

   Avertizări de Utilizare:

   Vă recomandăm să respectați următoarele precauții:

 • conţine numai materii prime vegetale sau derivate ale acestora
 • nu conţine: fosfat, clor, amoniac, solvenți de petrol, SLES, SLS, EDTA, coloranţi, parfum sintetic, enzime
 • este concentrat, nontoxic, delicat cu pielea mâinilor, prietenos cu mediul
 • se foloseşte în condiții de siguranță pentru fose septice și latrine
 • 99,5% vegetal
 • apa folosită este apă de munte

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detergent natural pentru rufe colorate cu ulei esential de Lavandă, 1.5L | Herbaris”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *