Magazin Naturawl

Detergent natural pentru rufe albe cu ulei esential de Mentă, 5L | Herbaris

110.90 lei

Păstrează strălucirea imaculată a hainelor tale albe cu ajutorul detergentului nostru natural, îmbogățit cu ulei esențial de Mentă. Acest detergent puternic și delicat îți oferă nu doar curățenia perfectă, ci și o experiență răcoritoare și revigorantă în fiecare spălare.

 

Comanda

Detergent natural pentru rufe albe cu ulei esential de Mentă, cu efect antibacterian

  • conţine numai materii prime vegetale sau derivate ale acestora
  • nu conţine: fosfat, clor, amoniac, solvenți de petrol, SLES, SLS, EDTA, coloranţi, parfum sintetic, enzime
  • este concentrat, nontoxic, delicat cu pielea mâinilor, prietenos cu mediul
  • se foloseşte în condiții de siguranță pentru fose septice și latrine
  • 99,5% vegetal
  • apa folosită este apă de munte

Curăță Rufele Albe – Prieten cu Natura și Pielea ta

Înțelegem importanța curățeniei și a protecției mediului înconjurător, de aceea am creat un detergent cu ingrediente naturale, 99,5% vegetal, care nu conține substanțe dăunătoare precum fosfat, clor, amoniac, solvenți de petrol, SLES, SLS, EDTA, coloranți, parfumuri sintetice sau enzime. Beneficiază de o curățenie eficientă și sigură, în armonie cu mediul înconjurător și cu pielea mâinilor.

Parfum Răcoritor de Mentă pentru Rufe Fresh și Curate

Uleiul esențial de Mentă nu doar că îți oferă o aromă răcoritoare și plăcută, dar și proprietăți antibacteriene care protejează rufele tale albe de bacterii și microorganisme nedorite. În plus, uleiul esențial de Mentă împrospătează și dezinfectează, asigurându-ți rufe curate și proaspete la fiecare spălare.

Utilizare Ușoară pentru Rezultate Impecabile

Aplicația detergentului este simplă și eficientă. La spălarea manuală, adaugă 50 ml detergent natural în 5L de apă caldă și spală normal hainele dorite. Pentru rufe foarte murdare, utilizează aceeași diluție și lasă rufele la înmuiat timp de aproximativ 15 minute înainte de a le spăla. La spălarea automată, adaugă 70 ml în cuva mașinii de spălat, odată cu rufele și alege programul preferat de spălare. Pentru rufe foarte murdare, utilizează 100 ml detergent natural la programul ales, conform instrucțiunilor de mai sus.

Ingrediente Naturale pentru O Curățenie Sigură

Formulat cu grijă, detergentul nostru conține săpun natural, surfactanți vegetali din ulei de măsline și alte materii prime naturale, borax, bicarbonat de sodiu, alcool etilic denaturat, aditiv balsamic vegetal și ulei esențial de Mentă. Protejează rufele, pielea mâinilor și mediul înconjurător cu un detergent cu ingrediente naturale și eficiente.

Ambalaj Generos pentru O Utilizare Îndelungată

Produsul este disponibil într-un recipient generos de 5L, asigurându-ți că vei avea întotdeauna la îndemână detergentul necesar pentru a menține strălucirea rufelor tale albe.

Testat și Verificat pentru Calitate

Detergentul nostru pentru rufe albe a fost testat dermatologic, fizico-chimic și bacteriologic, astfel încât să te bucuri de un produs de încredere și eficient.

Valabilitate Lungă pentru Utilizare Fără Griji

Detergentul nostru are o valabilitate de 12 luni de la data fabricației, asigurându-ți că vei avea întotdeauna un produs eficient și sigur pentru curățenia rufelor albe.

Avertizare! Deși acest produs nu este clasificat ca fiind periculos conform Regulamentului (CE) Nr. 1272/2008 al Parlamentului European, te sfătuim să respecți următoarele fraze de precauție:

  • P102 – A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
  • P301+312 – ÎN CAZ DE ÎNGHIȚIRE: Sunați la doctor.
  • P305+P351+338 – ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu atenție cu apă timp de mai multe minute. Scoateți lentilele de contact, dacă este cazul – continuați clătirea.

Descoperă puterea naturii în detergentul nostru pentru rufe albe, cu ulei esențial de Mentă! Bucură-te de o curățenie eficientă, proaspătă și sigură pentru tine și mediul înconjurător.

!!!FOLOSESTE CODUL „NATURAWL10” pentru o extra reducere la orice comanda pe Herbaris.ro

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detergent natural pentru rufe albe cu ulei esential de Mentă, 5L | Herbaris”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *