Magazin Naturawl

Detergent natural pentru igienizarea băilor cu ulei esential de Lămâie, 5L | Herbaris

89.16 lei

Foloseste codul NATURAWL15 pentru o reducere de -15% la orice comanda pe Herbaris.ro!!!

Comanda

Detergent natural pentru igienizarea băilor cu ulei esential de Lămâie, cu efect antibacterian

  • conţine numai materii prime vegetale sau derivate ale acestora
  • nu conţine: fosfat, clor, amoniac, solvenți de petrol, SLES, SLS, EDTA, coloranţi, parfum sintetic, enzime
  • este concentrat, nontoxic, delicat cu pielea mâinilor, prietenos cu mediul
  • se foloseşte în condiții de siguranță pentru fose septice și latrine
  • 99,5% vegetal
  • apa folosită este apă de munte

Detergent Natural Pentru Igienizarea Băilor cu Ulei Esențial de Lămâie – Revigorare și Protecție Antibacteriană

În căutarea unei soluții eficiente pentru igienizarea băilor tale? Alege detergentul nostru natural, îmbogățit cu ulei esențial de Lămâie, pentru o curățenie profundă și o aromă revigorantă. Creat exclusiv din materii prime vegetale sau derivate, acest detergent oferă o igienizare de încredere, fără să compromită mediul înconjurător. Formula sa unică nu conține fosfat, clor, amoniac, solvenți de petrol, SLES, SLS, EDTA, coloranți artificiali, parfumuri sintetice sau enzime.

Curățenie Sigură și Prietenoasă cu Mediul

Beneficiază de curățenia impecabilă pe care o oferă detergentul nostru concentrat, în timp ce protejezi mediul și pielea mâinilor tale. Formula sa nontoxică îți permite să igienizezi băile în condiții de siguranță, fără să afectezi fosele septice și latrinele. Cu un conținut de 99,5% ingrediente vegetale, contribuim la protejarea naturii, iar apa de munte utilizată în procesul de fabricație conferă fiecărei igienizări un aer proaspăt și natural.

Aplicare Versatilă pentru Rezultate Impecabile

Folosind acest detergent, îți poți igieniza băile într-un mod versatil și eficient. Pur și simplu pulverizează produsul pe suprafața de curățat și șterge cu o lavetă umedă pentru a elimina murdăria. Pentru un plus de strălucire, poți șterge suprafața curățată cu o lavetă uscată sau cu hârtie specială de șters. În cazul igienizării zonelor cu murdărie persistentă, lasă produsul să acționeze timp de 2-3 minute înainte de a șterge. Dă o nouă înțeles sesiunilor de curățenie cu aroma proaspătă și revigorantă de lămâie.

Ingrediente Naturale pentru Performanță Maximă

În spatele eficacității acestui detergent stă o combinație armonioasă de ingrediente naturale. Acidul lactic, acidul citric, solventul vegetal, surfactantul vegetal și uleiul esențial de Lămâie, prezent în proporții mai mici de 1%, colaborează pentru a asigura o igienizare profundă și respectuoasă.

Recipient Generos de 5000 ml pentru Igienizare Continuă

Recipientul generos de 5000 ml încapsulează puterea acestui detergent natural, asigurându-ți suficient pentru multiple sesiuni de curățenie.

Testat și Certificat pentru Calitate Superioară

Produsul nostru este supus unor teste fizico-chimice riguroase pentru a garanta calitatea și eficacitatea sa.

Valabilitate de 12 Luni pentru Continuitate

Calitatea detergentului nostru este menținută intactă timp de 12 luni de la data fabricației, asigurând o experiență constantă de igienizare.

Siguranță de Prim Ordin

Chiar dacă produsul nostru nu este clasificat ca periculos conform Regulamentului (CE) Nr. 1272/2008 al Parlamentului European, vă recomandăm cu tărie să respectați următoarele precauții:

  • P102 – A nu se lăsa la îndemâna copiilor.
  • P301+312 – ÎN CAZ DE ÎNGHIȚIRE: Sunați la medic.
  • P305+P351+338 – ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătiți cu atenție cu apă timp de mai multe minute. Scoateți lentilele de contact, dacă este cazul – continuați clătirea.

Alege puterea naturii pentru igienizarea băilor tale, cu aroma proaspătă și vibrantă de lămâie, și redescoperă plăcerea procesului de curățenie!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detergent natural pentru igienizarea băilor cu ulei esential de Lămâie, 5L | Herbaris”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *