Magazin Naturawl

Detergent–degresant natural pentru bucătării cu Lămâie, 500ml | Herbaris

Prețul inițial a fost: 27.90 lei.Prețul curent este: 19.46 lei.

Foloseste codul NATURAWL15 pentru o reducere de -15% la orice comanda pe Herbaris.ro!!!

Înfruntă Grăsimile cu Strălucire și Prospețime:

Folosește detergentul – degresant natural pentru bucătării cu ulei esențial de lămâie și descoperă o curățenie completă și revigorantă. Cu puterea naturii și aroma proaspătă, bucătăria ta va străluci de prospețime și igienă.

Comanda

SKU: H10 Categorii: ,

Foloseste codul NATURAWL15 pentru o reducere de -15% la orice comanda pe Herbaris.ro!!!

Cu ulei esențial de Lămâie, cu efect antibacterian

 • conţine numai materii prime vegetale sau derivate ale acestora
 • nu conţine: fosfat, clor, amoniac, solvenți de petrol, SLES, SLS, EDTA, coloranţi, parfum sintetic, enzime
 • este concentrat, nontoxic, delicat cu pielea mâinilor, prietenos cu mediul
 • se foloseşte în condiții de siguranță pentru fose septice și latrine
 • 99,5% vegetal
 • apa folosită este apă de munte

Detergent – Degresant Natural pentru Bucătării cu Ulei Esențial de Lămâie – Înfruntă Grăsimile Cu Efect Strălucitor

Descriere:

Cu noul nostru detergent – degresant natural pentru bucătării, ai la îndemână un aliat puternic împotriva murdăriei și grăsimilor, complet îmbogățit cu ulei esențial de lămâie pentru un efect antibacterian și o aromă răcoritoare. Fie că te confrunți cu suprafețe în bucătărie sau în alte zone cu depuneri dificile, acest produs formulat cu grijă oferă o curățenie remarcabilă și îngrijirea mediului înconjurător.

Ingrediente Naturale Premium:

Dă viață curățeniei tale cu ingrediente naturale și derivate vegetale de calitate superioară. Fără fosfat, clor, amoniac, solvenți de petrol, SLES, SLS, EDTA, coloranți sau parfum sintetic, acest detergent – degresant devine partenerul tău de încredere pentru a menține bucatăria strălucitoare și mediul sănătos.

Putere Concentrată și Prietenoasă cu Mediu:

Formula concentrată îți asigură o eficacitate sporită în îndepărtarea grăsimilor, în timp ce protejează mediul înconjurător și sănătatea ta. Având în vedere că 99,5% din compoziție este de origine vegetală, acest detergent este un pas către o curățenie sustenabilă și responsabilă.

Mod de Utilizare Simplu și Efectiv:

Aplică detergentul pe suprafața de curățat și lasă-l să acționeze timp de 2-3 minute pentru a înmuia grăsimea. Apoi, șterge cu o lavetă umedă și clătește pentru o strălucire perfectă. Experimentează puterea naturală a uleiului esențial de lămâie în fiecare detaliu curat.

Ingrediente Din Inima Naturii:

La bază stă încrederea în puterea naturii, iar ingredientele noastre sunt dovezi ale acestei încrederi. Am selecționat cu grijă elemente care îți aduc natura direct în bucătărie, fără a compromite calitatea curățeniei tale.

 • Săpun Vegetal: O comoară naturală ce curăță în profunzime și înlătură grăsimile, datorită proprietăților sale de a sparge legăturile dintre murdărie și suprafață.
 • Leșie Vegetală: O forță delicată, dar eficientă, care ajută la îndepărtarea depunerilor, fără a afecta suprafețele delicate.
 • Bicarbonat de Sodiu: Un aliat natural împotriva murdăriei grele, ce oferă o acțiune blândă de curățare.
 • Solvent Vegetal: Un partener eco-friendly în lupta împotriva petelor și a reziduurilor grase, asigurând o descompunere eficientă a acestora.
 • Alcool Etilic Denaturat: Un aliat discret, dar puternic, care contribuie la dizolvarea grăsimilor și la o curățare impecabilă.
 • Ulei Esențial de Lămâie: O aromă revigorantă ce aduce prospime și vitalitate, completând acțiunea de curățare cu o notă rafinată.
 • Conservant (2-fenoxietanol): Un gardian al prospețimii, menținând compoziția și eficacitatea detergentului nostru natural.

Toate aceste ingrediente se combină armonios pentru a-ți oferi o experiență de curățenie plăcută și eficientă, fără compromisuri asupra calității sau mediului înconjurător.

Avertizări și Precauții:

Pentru o utilizare sigură și responsabilă, ia în considerare recomandările de mai jos:

 • Deși acest produs nu este clasificat ca periculos conform REGULAMENTULUI (CE) NR. 1272/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN, recomandăm următoarele măsuri de precauție:
 • P102 – A nu se lăsa la îndemâna copiilor
 • P301+312 – ÎN CAZ DE ÎNGHIȚIRE: Contactează medicul imediat
 • P305+P351+338 – ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: Clătește cu atenție cu apă timp de mai multe minute. Scoate lentilele de contact, dacă este cazul – continuă clătirea.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Detergent–degresant natural pentru bucătării cu Lămâie, 500ml | Herbaris”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Detergent–degresant natural pentru bucătării cu Lămâie, 500ml | Herbaris
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII