Magazin Naturawl

Deodorant natural, 50ml | Karbonoir

Prețul inițial a fost: 59.00 lei.Prețul curent este: 53.00 lei.

Foloseste codul NATURAWL10 pentru o reducere de -10% la orice comanda Karbonoir.ro

Ingredientele alese cu grijă ale deodorantului vor îngriji delicat pielea axilei (ulei de cocos), vor preveni mirosurile neplăcute (cărbune activ) și vor asigura un miros plăcut (verbena tropicală).

Comanda

Deodorant natural Karbonoir (fara aluminiu) – un deodorant care chiar funcționează!

  • Conține o combinație de ingrediente naturale si anti-bacteriale pentru a oferi o solutie nontoxica si sigură împotriva transpirației abundente și urât mirositoare.
  • Printre beneficiile importante se numără calmarea pielii, a iritației și roșeții; este extrem de blând și potrivit pentru utilizare imediată după bărbierit sau epilat
  • Nu conține parabeni, aluminiu, conservanți sau alcool.
  • Are un miros fin și calmant de lavandă și verbenă care te fac să te simți liber să faci orice acțiune și mișcare simți
  • Nu pătează hainele și este eficient întreaga zi.
  • Deodorantul este realizat manual și produs în UE.
  • Cantitatea este suficientă pentru 2 luni de utilizare regulată.
  • Este atât de eficient încât îl recomandăm și  sportivilor.
  • Potrivit atât pentru bărbați cât și pentru femei!

Mirosul plăcut tropical și citric vă va învălui și vă va duce cu gândul la zonele calde, încă de la deschiderea capacului. Prin aplicarea deodorantului natural – cremă, veți aplica prospețimea și corpului, iar acest miros plăcut va rămâne alături de dvs. toată ziua.

Dezvoltăm acest deodorant de peste un an. Înainte de acesta, aveam pe piață un deodorant, care, din păcate, nu era atât de eficient – la fel ca alte deodorante naturale.

Apoi am început cu o dezvoltare intensă și testare. În procesul de dezvoltare a formulei am trecut prin 24 de versiuni diferite ale deodorantului și niciuna dintre ele nu ne-a îndeplinit standardele.

Apoi am ajuns în cele din urmă la formula, pe care am găsit-o incredibil de eficientă, și am fost lăudați de toți clienții noștri.

Un deodorant natural nu conține ingrediente dăunătoare, așa cum se află în componența deodorantelor din comerț. Este lipsit de parabeni, aluminiu, conservanți și alcool.

În loc de ingrediente care irită și deteriorează pielea, un deodorant natural conține ingrediente care hrănesc pielea, cum ar fi uleiul de cocos și untul de shea, motiv pentru care deodorantul este potrivit și pentru pielea foarte sensibilă și poate fi aplicat imediat după ras.

Ca majoritatea produselor noastre, deodorantul natural conține și cărbune activ. Cărbunele activ previne mirosurile neplăcute care se dezvoltă din cauza bacteriilor.

Deodorantul Karbonoir este potrivit și pentru vegani, deoarece conține doar ingrediente pe bază de plante și nu este testat pe animale.

Deodorantul nu va împiedica procesul natural de transpirație, deoarece acest lucru ar fi dăunător organismului. În schimb, va preveni în mod eficient mirosurile neplăcute, care se dezvoltă din cauza bacteriilor atunci când transpirați – în special persoanele care au locuri de muncă active și sportivi, deoarece experiența cu acest deodorant va fi complet diferită decât cu alte deodorante.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Deodorant natural, 50ml | Karbonoir”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Deodorant natural, 50ml | Karbonoir
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII