Magazin Naturawl

Curmale Medjool choice large, 1kg | RaftulNaturii

58.90 lei

Curmalele sunt o sursa naturala de vitamine (A, B, C, K), bogate in antioxidanti si proteine, fibre si minerale precum fier, magneziu, calciu, sulf, fosfor si potasiu. Sunt considerate cele mai sanatoase fructe, cu fiecare inghititura iti imbunatesc starea de spirit si iti confera o stare de confort psihica si fizica.

Comanda

SKU: RN04 Categorii: ,

Curmalele de soi Medjool sunt reginele curmalelor, este cel mai apreciat soi de curmale din intreaga lume.

Sunt denumite “fructele paradisului”, sunt gustoase, carnoase, cremoase, te duc cu gandul la gustul de caramel, se topesc in gura si aduc si o serie de beneficii organismului.

Curmalele noastre vin tocmai din Israel de la o ferma care produce curmale numai de calitate superioara, au samburi si sunt deshidratate prin uscare la soare.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Curmale Medjool choice large, 1kg | RaftulNaturii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Curmale Medjool choice large, 1kg | RaftulNaturii
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII