Magazin Naturawl

Cupa menstruala roz, marimea S | IntimoCup

87.45 lei

Cupa Menstruala Pink Small este o cupă menstruală mică de la brandul Liebe, potrivită tuturor femeilor care doresc să aibă o viață mult mai confortabilă, sigură, simplă, ecologică, economică și igienică.

Comanda

Cupa menstruală Liebe este un recipient din silicon medical care se introduce în vagin (la fel ca un tampon în timpul menstruației), adaptându-se la pereții vaginali în orice moment, indiferent de mișcarea pe care o facem, și colectează tot fluxul din interiorul cupei. Putem purta cupa în interiorul vaginului până la 12 ore fără să ne facem griji, în funcție de fluxul pe care îl avem. Are o utilizare nelimitată, deoarece o putem scoate și pune de câte ori dorim. Este folosit zilnic pe tot parcursul ciclului, așa că o poți purta toată noaptea fără probleme.

Apoi, doar sterilizați cu apă clocotită și o păstrați în punga sa de bumbac până la următoarea menstruație. Cu ea vom elimina pe viață tampoanele, absorbantele și prosoapele pentru chiloți, protejând planeta, deoarece nu producem deșeuri. De asemenea, eliminăm petele, pierderile și grijile.

Aceste cupe menstruale sunt realizate din silicon medical, perfect concepute pentru toate femeile, atât cele cu alergii, cât și cele fără. De asemenea, nu zgârie sau usucă pereții vaginali și nu lasă urme de fibre, spre deosebire de tampoanele tradiționale.

Durata sa de viață este de până la 15 ani cu o întreținere adecvată. Este nevoie de doar 4 luni pentru a recupera investiția. Cumpărând cupa menstruală și lăsând deoparte celelalte metode cele mai cunoscute, ne îmbunătățim sănătatea, mediul înconjurător, lumea și buzunarele noastre. Există două mărimi: cea mică și cea mare. Cea mică este indicată femeilor sub 30 de ani și femeilor de 30 de ani care au făcut cezariana. Cea mare este indicată tuturor femeilor peste 30 de ani, indiferent dacă au avut sau nu copii.

Caracteristici principale:

– Cupa menstruală de dimensiuni mici cu o capacitate de 15 ml.
– Pentru o viață mai bună: confortabilă, sigură, simplă, ecologică, economică și igienică.
– Între 8-12 ore în interior.
– Utilizare nelimitată.
– Perfect conceput pentru toate femeile.
– 15 ani de viață utilă.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cupa menstruala roz, marimea S | IntimoCup”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *