Magazin Naturawl

Crema Super-Protectiva cu Propolis si Coada Soricelului, 75ml | APICOLSCIENCE

38.00 lei

Crema Super-Protectiva cu Propolis si Coada Soricelului 75ml APICOLSCIENCE

Cumpara

SKU: NOV428 Categorie:

Procesul de cicatrizare este unul dintre cele mai importante pentru menținerea integrității, funcționalității și esteticii pielii. Definită pe scurt, cicatrizarea reprezintă repararea spontană a unui ţesut după ce a suferit o leziune.

Cicatrizarea este un proces prezent la nivelul pielii noastre aproape în fiecare zi, fie că vorbim de julituri, arsuri, intervenții chirurgicale minore, peeling, terapie laser sau chiar de o simplă epilare. Provocarea pentru produsele de îngrijire cu substanțe active naturale este ca etapele cicatrizării să se producă cât mai complet și într-un timp cât mai scurt.

Doar astfel, rezultatul cicatrizării este un țesut dermic sănătos și cu aspect plăcut. Spre exemplu, diferitele specii de Achillea (coada soricelului) au fost studiate în legătură cu primele fazele ala cicatrizării, adică: oprirea sângerării, diminuarea durerii sau usturimii și protecția în fața agresiunilor microbiene la nivelul leziunii.

La rândul său, propolisul este studiat în raport cu procesele de cicatrizare, în special sub aspectul prevenirii proceselor proliferative sau de malignizare a celulelor din țesutul cicatricial. Ceara de albine este subiectul unor cercetări referitoare la cicatrizarea arsurilor, cu simptomele lor aferente.

Acțiunile cosmetice ale acestei creme sunt următoarele:Compoziție: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cera Alba, Propolis Cera, Achillea Millefolium Flower Extract, Lanolin, Aqua, Alcohol, Pinus Sylvestris Oil, Limonene.

Mod de utilizare: 1-2 aplicații pe zi.

Produsul cosmetic se utilizează extern, pentru hrănirea, protecția și hidratarea pielii. Pentru piele afectată de vânt, frig și umiditate.

Prezentare: Recipient de plastic, 75 ml, ambalat în cutie de carton.Condiții de depozitare: Produsul trebuie păstrat într-un loc răcoros, uscat, ferit de razele soarelui.

A se păstra la temperaturi între 4º și 25 ºC.Atenționări: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

A se utiliza de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de căldură.

Precauții: Testat dermatologic. Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului.

Nu conține coloranți artificiali, parabeni, silicon, propilenglicol. Cu ulei de migdale extravirgin.

Produs superprotectiv, cu efect hidratant. Calitate UE.

Fabricat in Romania.