Magazin Naturawl

Crema Hidratanta cu Ceara, Laptisor de Matca si Miere, 50ml | APICOLSCIENCE

38.00 lei

Crema Hidratanta cu Ceara, Laptisor de Matca si Miere 50ml APICOLSCIENCE

Cumpara

SKU: NOV424 Categorie:

Ceara produsă de către albine este considerată prin excelență o protectoare al pielii. Aceasta, deoarece acest produs apicol, inert din punct de vedere chimic, este foarte rezistent la acțiunea agenților chimici și climatici.

Ceara de albine este poate cel mai bun produs pentru menținerea stratului protector, aflat la suprafața pielii, care împiedică deshidratarea și îmbătrânirea acesteia. Mierea, la rândul său, dă rezultate uimitoare în ceea ce privește interacțiunea dintre piele și microorganismele bacteriene.

Mierea poate fi activă inclusiv contra unor bacterii rezistente la antiinfecțioși clasici. Atât mierea, cât și lăptișorul de matcă intervin în ceea ce numim fenomenele ce conduc la îmbătrânirea pielii.

Ambele ingrediente apicole au potențialul de influența procesele oxidative 3 care schimbă textura, pigmentația și nuanța țesutului cutanat, o dată cu vârsta. Apoi, lăptișorul de matcă, administrată intern și extern, are o influență la nivelul proceselor de regenerare celulară, inclusiv ale sistemului nervos periferic.

Tesutul nervos periferic este vital pentru menținerea sănătății pielii, el reglând micro-circulația sanguină, dar și adaptarea climatică a țesutului cutanat.

Acțiunile cosmetice ale acestei creme sunt următoarele:Compoziție: Aqua, Cetyl Alcohol, Glycerin, Royal Jelly, Mel Apes, Cera Alba, Lanolin, Sodium Lauryl Sulfate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Cocos Nucifera Oil, Vaccinium Vitis-Idae Leaf, Fruit Extract, Salvia Sclarea Oil, Citrus Sinensis Peel Oil, Salvia Officinalis Oil, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Xanthan GumMod de utilizare: 1-2 aplicații pe zi.

Produsul cosmetic se utilizează extern, pentru hrănirea pielii, menținerea proceselor trofice normale la nivel cutanat.Prezentare: Recipient de plastic, 50 ml, ambalat în cutie de carton.

Condiții de depozitare: Produsul trebuie păstrat într-un loc răcoros, uscat, ferit de razele soarelui. A se păstra la temperaturi între 4º și 25 ºC.

Atenționări: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici. A se utiliza de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj.

A se păstra bine închis, ferit de căldură.Precauții: Testat dermatologic.

Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului.Absorbție optima în piele.

Fără coloranți artificiali. Fără parabeni.

Fără silicon. Fără propilenglicol.