Magazin Naturawl

Crema Heavy-Duty cu Propolis, 50ml | APICOLSCIENCE

35.60 lei

Crema Heavy-Duty cu Propolis 50ml APICOLSCIENCE

Cumpara

SKU: NOV420 Categorie:

Crema heavy-duty cu propolis contribuie la recăpătarea hidratării, texturii și chiar a elasticității normale pielii. Acest efect este datorat rășinilor apicole și grăsimilor din această cremă.

Substanțele sale active compensează în mare măsură modificările la suprafața pielii induse de agenți chimici. Iar acești agenți chimici sunt întâlniți la tot pasul, chiar dacă nu îi observăm ca atare.

Ei sunt: detergenții de vase, detergenții de rufe, soluțiile de odorizare sau igienă casnică sau chiar produsele de igienă corporală.

Această cremă nu conține doar grăsimi cu efect emolient și hrănitor, ci și  substanțe active din propolis cum ar fi flavonoidele sau uleiurile esențiale.

Împreună, ele creează o foarte puternică protecție, inclusiv la nivel microbiologic, a pielii. Pielea îngrijită cu aceste principii active pare să răspundă mult mai bine la agresiuni virale, bacteriene sau fungice.

Crema heavy-duty cu propolis este, în mod special, recomandat să fie folosită atunci când afară este frig sau vânt, dar și atunci când pielea se usucă datorită unor probleme de nutriție.

Mod de utilizare: Poate fi aplicată o dată la 1-2 zile de către persoanele care au pielea sau porțiuni de ten predispuse la uscăciune.

Totuși, pe măsură ce înaintăm în vârstă și pielea se degradează mai ușor, poate fi necesar să fie aplicat și de două ori pe zi acest produs apicol de îngrijire.

Compoziție: Petrolatum (White Vaseline Farma), Cholesterol, Lanolin, Glycerin, Alcohol, Aqua, Propolis Cera, Pinus Sylvestris Oil, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Limonene.

Mod de utilizare: 1-2 aplicații pe zi.

Produsul cosmetic se utilizează extern, pentru hrănirea și creșterea rezistenței pielii. Pentru piele afectată de detergenți și substanțe corozive.

Prezentare: Recipient de plastic alb, 50 ml, ambalat în cutie de carton.

Condiții de depozitare: Produsul trebuie păstrat într-un loc răcoros, uscat, ferit de razele soarelui.

A se păstra la temperaturi între 4º și 25 ºC.

Atenționări: A nu se lăsa la îndemâna și la vederea copiilor mici.

A se utiliza de preferință, înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj. A se păstra bine închis, ferit de căldură.

Precauții: Testat dermatologic. Contraindicat persoanelor cu hipersensibilitate la una din componentele produsului.