Aromele clasice de Chai precum scortisoara, ghimbir picant si anason sunt mixate cu ceai negru pentru a crea o specialitate puternica si aromata de ceai.
Putin rooibos adaugat ii confera o nota catifelata.
Adaugand lapte (sau bautura vegetala) si indulcitorul preferat este modul special in care locuitorii Indiei aleg sa bea aceasta bautura numita Chai.
Mesajul subtil al acestui ceai este: „Determinarea si intentia ne fac sa ne asumam riscuri”.
Ingrediente:
ceai negru * 31%, ghimbir 17%*, scortisoara 17%*, anason 10%*, ceai rooibos 10%*, cicoare prajita*, piper negru*, cuisoare *, ulei de scortisoara*, ulei de ghimbir *
* ingredient certificat ecologic.
Mod de preparare: Adaugati 250 ml apă clocotita, peste un plic de ceai.
Lăsați să infuzeze 7 minute sau mai mult pentru o aromă mai puternică. Adăugați îndulcitori după gust.
Conditii de pastrare: La loc uscat si racoros.
Tara de origine: Italia.
Certificat organic IT-BIO-006.