Ceai pentru afecţiuni gastro – intestinale (Ulcer, gastrită, gastroduodenită), 150g Producator: Gruie Marin Dorel Acest ceai este un amestec din 18 plante dintre care enumerăm: Ghinţură (Gentiana lutea) Pelin (Artemisia obsinthium) Tătăneasă (Synmphytum officinale) Obligeană (Acorus calamus) Salcâm (Robinia pseudocacia) Nalbă (Malva silvestris) Şovâţ (Origanum vulgaris) Coada şoricelului (Achillea millefolium) Tintaură (Herba centauri) Gălbenele (Calendula offiinalis)AFECŢIUNI: Helicobacter pylori Ulcer gastric Ulcer duodenal Gastrite hiperacide Ulcer pe bază nervoasă Ulcer vechi cu nişă Colici abdominale Infecţii gastrointestinale Enterocolite Colită de fermentaţie Eliminatrea senzaţiilor de vomăMOD DE PREPARARE: Se face o infuzie din 2 linguri mari de plante şi 500 ml apă, când apa dă în clocot, se pun plantele, se opreşte din fiert, se acoperă şi se lasă la răcit 15-20 de minute. MOD DE ADMINISTRARE: Se beau 3 căni pe zi cu o jumătate de oră înaintea principalelor mese. Ceaiul se bea neîndulcit sau îndulcit cu miere de albine (salcâm). Pentru afecţiuni cronice (ulcer vechi) se recomandă administrarea împreună cu Tinctura de Ghinţură o lingură la fiecare cană de ceai putându-se dubla cantitatea de ceai şi tinctură chiar şi între mese la nevoie. Rol terapeutic: Elimină hiperaciditatea, vindecă ulcerul indiferent de localizare sau vechime cicatrizant, dispare colita de fermentaţie, calmează afecţiunile provocate de nervii stomacali etc. Pentru persoanele care suferă de ulcer recomandăm şi tinctura de ghinţură care cicatrizează ulcerul vechi (cu nişă). Ulcerul nu trebuie operat pentru că boala poate să recidiveze. Tinctura de ghinţură împreună cu ceaiul descris în acest prospect cicatrizează ulceraţia. Regim alimentar: în timpul tratamentului se vor evita mâncărurile care nu sunt suportate de stomac: murături, condimente, prăjeli, mâncăruri acide, grăsimi etc.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.