Ceaiul reprezinta o combinatie unica de plante, recomandata pentru cresterea rezistentei si a functionarii optime a organismului.Ceai din plante medicinale O combinatie unica de plante recomandata pentru cresterea rezistentei organismului in fata infectiilor si pentru functionarea optima a organismului. Gama de ceaiuri medicinale poarta semnatura celebrului fitoterapeut Acad. Dr. Farm. Ovidiu Bojor si este bazata pe formule revolutionare, concepute pe grupe si subgrupe de afectiuni. Fiecare produs este particularizat pe anumite afectiuni, pentru obtinerea unui efect maxim. 7 motive pentru a folosi ceaiurile compuse: – Ceaiurile sunt realizate dupa retete testate de-a lungul timpului de catre Acad. Prof. Dr. Farm. Ovidiu BOJOR – Eficienta terapeutica este mult amplificata datorita actiunii sinergice a plantelor din compozitie. – Plantele nu sunt tratate termic sau chimic – Gustul si proprietatile terapeutice sunt optime, datorita folosirii unui procedeu de taiere a plantelor, nu de macinare. – Plantele din compozitie sunt atent selectionate si studiate din punct de vedere medical. – Sunt realizate din ingrediente 100% naturale, nu contin coloranti, conservanti, arome sau indulcitori artificiali. – Conforme cu standardele de calitate europene.Contribuie laimbunatatirea starii generale si a rezistentei organismului; reducerea starilor de oboseala si a surmenajului; imbunatatirea vitalitatii si a tonusului organismului; sustinerea procesului de remineralizare al organismului; refacerea organismului dupa boala; functionarea normala a sistemului imunitar si a aparatului respirator; imbunatatirea digestiei; sustinerea functiei hepatice; stimularea producerii si a eliminarii bilei; cresterea poftei de mancare; reducerea spasmelor care apar la nivelul tractului intestinal; eliminarea tendintei de evacuare lenta a scaunului; eliminarea lichidelor retinute in exces in corp; mentinerea concentratiei normale a colesterolului si a grasimilor din sange; detoxifierea organismului; protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ; stoparea procesului de imbatranire prematura; imbunatatirea starii de sanatate la varstnici.
Ingrediente:isop (Hyssopus officinalis) – parti aeriene (8%), angelica (Angelica archangelica) – radacina (3%), armurariu (Silybum marianum) – fructe (3%), brusture (Arctium lappa) – radacina (3%); busuioc (Ocimum basilicum) – parti aeriene (3%); cardamom (Elettaria cardamomum) – seminte (3%); chimen (Carum carvi) – fructe (3%); cimbrisor (Thymus serpyllum) – frunze (3%); coriandru (Coriandrum sativum) – seminte (3%); cuisoare (Eugenia caryophyllus) – muguri (3%); dafin (Laurus nobilis) – frunze (3%); fenicul (Foeniculum vulgare) – fructe (3%); frasin (Fraxinus excelsior) – frunze (3%); galbenele (Calendula officinalis) – flori (3%); genţiana (Gentiana acaulis) – radacina (3%); ghimpe (Xanthium spinosum) – parti aeriene (3%); iarba-de-lamaie (Cymbopogon citratus) – parti aeriene (3%); ienupar (Juniperus communis) – fructe (3%); maghiran (Majorana hortensis) – frunze (3%); musetel (Matricaria chamomilla) – flori (3%); papadie (Taraxacum officinale) – frunze (3%); pelin (Artemisia absinthium) – parti aeriene (3%); plop-negru (Populus nigra) – muguri (3%); rostopasca (Chelidonium majus) – parti aeriene (3%); rozmarin (Rosmarinus officinalis) – parti aeriene (3%); scai-vanat (Eryngium planum) – parti aeriene (3%); scortisor (Cinnamomum cassia) – scoarta (3%); senna (Cassia angustifolia) – parti aeriene (3%); troscot (Polygonum aviculare) – parti aeriene (3%); tintaura (Centaurium umbellatum) – parti aeriene (3%); urzica (Urtica dioica) – parti aeriene (3%); ghimbir (Zingiber officinale) – radacina (2%).Mod de administrare:Intern:Pulberea cu administrare sublinguala – amestecul de plante se macina fin cu o rasnita electrica, dupa care se cerne prin sita pentru faina alba. Se ia cate o lingurita de 4 ori pe zi, pe stomacul gol. Pulberea se tine sub limba timp de 10-15 minute, dupa care se inghite cu apa;Maceratul la rece – se prepara din 2 lingurite cu plante adaugate la 250 ml de apa rece, se mentine timp de 6-8 ore la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol.Se administreaza 3 cani cu macerat pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.Infuzia – se prepara din 2 lingurite cu plante adaugate la 250 ml de apa clocotita, se mentine timp de 15 minute la temperatura camerei, apoi se strecoara si se bea pe stomacul gol. Se administreaza 3 cani cu infuzie pe zi, cu 30 de minute inainte de mese.In cazul administrarii indelungate la fiecare 6 saptamani se fac 10 zile de pauza.Contraindicatii:Sarcina, alaptare, intoleranta la oricare dintre componentele produsului. Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.
Recenzii
Nu există recenzii până acum.