Magazin Naturawl

Capsule cu Ulei de Canepa, 84cps | CANAH

53.90 lei

Capsule cu Ulei de Canepa Rezerve 84cps CANAH

Cumpara

SKU: CNH30192 Categorie:

Capsulele cu Ulei de Cânepă (rezervă) sunt un supliment alimentar, o sursă excelentă de Omega 6, Omega 3 şi Vitamina E.Față de uleiul din semințe de cânepă au avantajul că pot fi purtate în buzunar sau în poșetă, nu au nici un gust, oferă precizie în dozare și au adaos de vitamina E.

Beneficii:
Uleiul de cânepă, cu care sunt umplute capsulele, este cunoscut ca uleiul perfect echilibrat al naturii, mulțumită raportului de 3:1 dintre acizii grași Omega 6 și Omega 3, raport considerat ideal pentru organismul uman
Acizii grași alfa-linolenic (AAL) și linoleic (AL) contribuie la menținerea concentrațiilor normale ale colesterolului din sânge. Aceste efecte benefice sunt obținute la un consum zilnic de 2g de AAL și de 10g de AL.

Capsulele sunt îmbogățite cu 10 mg de vitamină E- α tocoferol/capsulă, care contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.

Compozitie:
O capsulă are 1,565 mg și conține 1000 mg de ulei din semințe de cânepă ecologică și 10 mg de vitamina E -α TE.

Capsule cu ulei de cânepă – rezerve
Capsulele cu ulei de cânepă (rezervă), oferă mai multă accesibilitate clienților care apreciază calitățile uleiului de cânepă.Astfel, după desigilarea capsulelor, acestea pot fi stocate în recipientul de sticlă CANAH pentru capsulele cu ulei de cânepă.

Capsulele cu ulei de Cânepă sunt bogate în acizi grași polinesaturați Omega 3 și Omega 6 și în vitamina E.Vitamina E este solubilă în ulei, ceea ce face ca asocierea cu uleiul din semințe de cânepă să fie benefică asimilarii de către organism.

Uleiul din semințe de cânepă din interiorul capsulelor este obținut prin presarea la rece a semințelor de cânepă provenite din culturi certificate ecologic. Capsulele cu ulei de Cânepă sunt realizate din gelatină vegetală, sunt elastice, inodore și insipide, ușor de ingerat cu apă.

Ingrediente: Ulei din semințe de cânepă presat la rece* (63,9%), amidon modificat din cartofi, agent de umezire: glicerol, amidon de cartofi, agent de umezire: sorbitol, D-alfa tocoferol, agent gelatinizant: algă marină Eucheuma prelucrată, emulsifiant: mono- și digliceride ale acizilor grași, agent de glazurare: ceară de Carnauba.

* provenite din agricultură ecologică

Depozitare: În loc uscat și întunecos.