Magazin Naturawl

Caise deshidratate Malatya – 500 g

11.00 lei

Cumpara

SKU: 1_7443_2298 Categorie:

Produsul nu are adaos zahar. Caisele uscate contin vitamina A, C, B si beta-caroten. Caisele imbunatatesc vederea si ajuta la regenerarea tesuturilor si a nervilor. Prin aportul ridicat de fier, aceste fructe sint recomandate in cazurile severe de anemie. Caisele uscate sint o sursa buna de fibre alimentare si potasiu, avind un continut scazut de grasimi saturate, colesterol si sodiu. Fructul este foarte nutritiv, laxativ, si e recomandat in anemii, astenii, insomnii, convalescente. Pentru imbunatatirea acuitatii vizuale, se oparesc 100 g caise uscate, apoi, dupa jumatate de ora, caisele se maruntesc, se adauga 100 g morcov ras si o lingura zahar pudra. Se amesteca bine si se va consuma de trei ori pe saptamina. Aceleasi caise inmuiate si strivite, in amestec cu miezul de la o felie mai mare de lamiie si o lingurita de miere. Acest preparat mareste rezistenta la imbolnavire, intareste sistemul imunitar. Caisele inmuiate se freaca bine, pana ajung ca o pasta omogena. Se aplica pe fata, intr-un strat uniform, pentru 10 minute. Masca curata in profunzime si tonifica tenul. Licopen: ca antioxidant, licopenul poate detecta si distruge moleculele de radicali liberi nocivi. Se crede ca licopenul ajuta la protejarea importiva cancerului de prostata. Pentru mai multe detalii legate de produs ne puteti contacta telefonic. Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala. Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Caise deshidratate Malatya – 500 g”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *