Magazin Naturawl

Cadou specialitati miere, 3buc | Zumm.ro

95.00 lei

Cutia cu 3 specialitati,  Zumm reprezinta o selectie de 3 sortimente de miere prezentate într-un decor plăcut si elegant, gata de a fi oferită drept cadou. Din acest motiv am ales sa denumim aceasta cutie speciala “Beekepeer’s Honey Selection”

Cumpara

Poti alege oricare 3 sortimente ZUMM:  Miere cu Lavanda, Miere cu Cimbrisor, Miere de Salcam, Miere cu Capaceala, Miere cu Spirulina, Miere cu Chilli, Miere cu Anason Si Cuisoare, Miere cu Turmeric.

Produs raw și artizanal provenit dintr-o stupină din Câmpia Jijiei: comuna Dobârceni, județul Botoșani. Tradiție de familie din anul 2000.

Temperatura optima de pastrare: 18-25 C. Termenul legal de valabilitate al mierii este de 2 ani, desi aceasta nu expira niciodata. Nu se recomanda a fi administrata bebeleusilor, ci doar copiilor de peste 1 an.

 

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cadou specialitati miere, 3buc | Zumm.ro”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cadou specialitati miere, 3buc | Zumm.ro
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII