Magazin Naturawl

Busuioaca de bohotin, 0.75l | VinotecaRomaneasca

66.00 lei

Busuioaca de Bohotin 2009 – îi rostești numele și deja parcă intri într-o atmosferă de sărbătoare. Așa e și vinul, cu totul aparte, unic în asortimentul vinurilor din România.

Comanda

SKU: VR02 Categorii: ,

Busuioaca de Bohotin este produs din soiul cu același nume, soi foarte vechi, autohton.

Vinul are o culoare roz crepuscular sau în marea majoritate porfiriu, lucru ce reprezintă o garanție a autenticității. Aroma, similară cu cea a strugurelui bine copt din care provine, se păstreaza aproape integral. Abundența de alcool, zahăr și aciditate, confera acestui soi o mare complexitate de gusturi și arome, care prin finețe și armonie fac ca vinul să fie complet, desăvârșit.

Busuioaca de Bohotin este un vin rafinat de prezența a șapte buchete pluriflorale – Louis Orizet

Există o mare confuzie cu privire la denumirea acestui vin. Se crede că denumirea de Busuioaca vine de la busiocul verde, renumitul condiment. Ei bine se pare că Busuioaca de Bohotin își trage numele de la busuiocul roșu.

Culoarea sa roze cu refleze orange, alături de gustul dulce, copios, face ca Busuioaca de Bohotin 2009 să aibă originalitate pe care fiecare degustător o garantează.

Temperatura recomandată de servire: 10-12° C.

Se recomandă aerisirea timp de 40 minute.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Busuioaca de bohotin, 0.75l | VinotecaRomaneasca”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Busuioaca de bohotin, 0.75l | VinotecaRomaneasca
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII