Magazin Naturawl

Burete facial KONJAC cu carbune activat, 1buc | Karbonoir

53.10 lei

Descoperiți secretul pielii strălucitoare și curate cu buretele nostru facial konjac, care este blând cu pielea dvs., dar fără compromisuri cu impuritățile.

Cumpara

Burete facial KONJAC cu carbune activ miraculos este unul dintre cele mai eficiente produse de curățare și îngrijire a pielii, combinând tradiția orientală cu inovațiile științei moderne pentru a vă oferi o piele strălucitoare, curată și proaspătă în mod natural!
  • Curățarea profundă a porilor și îndepărtarea punctelor negre.
  • Absoarbe excesul de uleiuri si toxine.
  • Îndepărtează machiajul în combinație cu orice agent de curățare (recomandăm săpunul Karbonoir).
  • Distruge bacteriile încăpățânate care provoacă acnee și inflamație a pielii.
  • Extrem de moale și blând.
  • 100% natural si biodegradabil.

Buretele Konjac cu cărbune activat este un simbol al îmbinării tradiției și inovației pentru o piele mai frumoasă și mai sănătoasă.

În Asia, planta konjac a fost folosită în alimentație de mai bine de 1.000 de ani, iar mai târziu și pentru curățarea pielii sensibile. Rădăcinile de Konjac sunt cunoscute pentru beneficiile lor pentru piele, deoarece sunt în mod natural bogate în fibre și nutrienți.

Odată cu dezvoltarea tehnologiei și cunoașterea nevoilor pielii, buretele konjac a câștigat o nouă dimensiune. Experții au combinat ingrediente naturale și tehnologia modernă pentru a crea un produs care combină tot ce este mai bun din ambele lumi: buretele konjac cu cărbune activ.

Buretele masează ușor și curăță pielea fără a provoca iritații sau deteriorări. Se caracterizează prin porozitate și catifelare atunci când este saturat cu apă, ceea ce il face ideal pentru îngrijirea zilnică (chiar și cea sensibilă) a pielii și pentru demachiere .

Abilitățile sale naturale de curățare ajută la îndepărtarea excesului de sebum, murdărie, machiaj și bacterii, care sunt adesea cauza acneei, punctelor negre și a altor nereguli ale pielii.

Prin absorbția impurităților și a toxinelor, buretele oferă un efect de curățare profundă care este vizibil ca o față proaspătă și curată, fără o strălucire uleioasă.

Despre planta konjac

Konjac este o plantă care a fost folosită în cultura și dieta asiatică de secole. Rădăcina din care este făcut buretele este bogată în minerale și natural alcalină, ceea ce ajută la menținerea pH-ului natural al pielii.

Utilizare

Dimineața

Începeți dimineața cu un burete care va îndepărta ușor și în siguranță excesul de sebum și impuritățile care se acumulează peste noapte. De asemenea, vă va revigora fața și va reduce umflarea și cearcănele.

Seara

Buretele și săpunul vor îndepărta eficient toate urmele de machiaj fără a irita pielea. Ca punct culminant al îngrijirii tale de seară, buretele acționează ca un exfoliant blând cu un masaj care stimulează regenerarea pielii, îndepărtează murdăria și îi redă moliciunea.

1. Înmuiați buretele konjac în apă caldă timp de câteva minute pentru a se înmuia și a se extinde.

2. Frecați buretele cu săpun negru. (Poate fi folosit și singur, fără agent de curățare).

3. Frecați buretele pe piele cu mișcări circulare și masați ușor.

4. După utilizare, spălați buretele, stoarceți excesul de apă și lăsați-l să se usuce.

Ingrediente: Konjac, cărbune de bambus activat.

Întreținerea buretelui Konjac este simplă.

După fiecare utilizare, spălați-l bine cu apă caldă pentru a îndepărta eventualele produse de curățare rămase. Apoi strângeți ușor buretele pentru a elimina excesul de apă și agățați-l să se usuce într-un loc aerisit.

Întreținerea regulată va prelungi durata de viață a buretelui Konjac cu până la 3 luni!

100% biodegradabil

Când buretele ajunge la sfârșitul vieții (de obicei după 3 luni), îl puteți arunca în compost sau pur și simplu îl puteți îngropa în pământ, unde va contribui la o mai bună umiditate a solului.

De asemenea, pentru jurul ochilor

Potrivit si pentru zona din jurul ochilor, unde îndepărtează celulele moarte și reduce umflarea si cercurile intunecate de sub ochi cu ajutorul masajului regulat. O modalitate fantastică de a-ți trezi fața în fiecare dimineață!

Economisiți săpun

Atunci când buretele este combinat cu săpunul Kn, acesta creează o spumă bogată, care permite o utilizare și mai economică a săpunului (datorită spumei mai bogate, se poate folosi mai puțin săpun) și, în același timp, crește eficacitatea acestuia.

Îndepărtați machiajul

Folosește un burete în combinație cu săpunul negru și îndepărtează tot machiajul de pe față!

!!!Foloseste codul NATURAWL10 pentru orice comanda KN si iti va aduce -10% reducere!!!

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Burete facial KONJAC cu carbune activat, 1buc | Karbonoir”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *