Magazin Naturawl

Biscuiţi vegani cu ghimbir şi cocos, fără zahăr, 150g | Ambrozia

12.00 lei

Cumpara

SKU: 1_7070_4417 Categorie:

Ţi-e poftă de biscuiţi buni și naturali? Încearcă Biscuiţii vegani cu ghimbir şi cocos, fără zahăr 150g Ambrozia!   Biscuiţii vegani Ambrozia sunt gustarea naturală ideală de savurat cu ceai, cafea, suc natural etc, sau de pus în pachet. Nu conţin zahăr, aşadar, sunt o alegere înţeleaptă atunci când ai poftă de ceva dulce şi, în acelaşi timp, consistent.  Amestecul de ingredinte naturale, precum: ghimbir, fulgi de cocos, must de struguri, le oferă acestor biscuiţi o aromă foarte plăcută, deosebită, exotică. Sunt bogaţi în fibre, minerale şi vitamine.  Favorizează digestia, datorită conţinutului de fibre.   Ingrediente: must din struguri, faină integrală de grâu, faină de secară, fulgi de cocos (7%), ulei de cocos, ghimbir (1%).   Valori nutriţionale/100g:  Valoare energetică 1286 Kj / 307 Kcal,  Grăsimi 12.9g din care acizi graşi saturati 6,8g,  Glucide (carbohidraţi) 38,6g din care zaharuri 5,9g,  Fibre: 6.3g, Proteine 5.8g Biscuiţii vegani Ambrozia conţin făinuri integrale, utilizând astfel întreaga valoare nutriţională a cerealelor. Produsul conţine gluten. Siropul din struguri este 100% din struguri, obţinut prin evaporarea mustului la 60 de grade.   Termen de valabilitate: 6 luni   Mod de păstrare:  A se păstra la loc uscat şi răcoros.   Ţară de origine: România

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Biscuiţi vegani cu ghimbir şi cocos, fără zahăr, 150g | Ambrozia”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Biscuiţi vegani cu ghimbir şi cocos, fără zahăr, 150g | Ambrozia
Pentru a oferi cea mai bună experiență, folosim tehnologii, cum ar fi cookie-uri, pentru a stoca și/sau accesa informațiile despre dispozitive. Consimțământul pentru aceste tehnologii ne permite să procesăm date, cum ar fi comportamentul de navigare sau ID-uri unice pe acest site. Dacă nu îți dai consimțământul sau îți retragi consimțământul dat poate avea afecte negative asupra unor anumite funcționalități și funcții.
DETALII