Magazin Naturawl

Betaina 25g MAYAM

11.50 lei

Betaina 25g MAYAM

Cumpara

SKU: 1499 Categorie:

Ingredient activ natural umectant, utilizat în aplicații pentru îngrijirea pielii și a părului.

Ajută la îmbunătățirea performanței și experienței de utilizare, oferă hidratare, protecție, precum și o serie de beneficii senzoriale.

Betaina este un ingredient activ natural ce acționează ca umectant / hidratant și protector.

Folosit în aplicații cosmetice pentru piele, păr și machiaj, ajută la îmbunătățirea performanței și experienței de utilizare, oferă hidratare, protecție, precum și o serie de beneficii senzoriale.

Funcționează ca un osmolit organic, atrage apa, dar nu o imobilizează.
Proprietățile sale de neutralizare și tampon (buffer) față de compușii acizi face ca betaina să se comporte ca un compus cationic în condiții acide, iar la un pH cuprins între 5-7 rămânând neutră.

Ingrediente: Betaine

Se prezintă sub formă de pulbere albă, solubilă în apă, etanol și glicerină.

Mod de păstrare: la loc uscat și răcoros, ferit de razele solare, în recipient închis etanș fiind sensibil la umezealăDate de siguranță, precauții în utilizare: a nu se ingera, a nu se inhala, uz cosmeticInformațiile furnizate pe site sunt publicate exclusiv în scop informativ, nu constituie sfaturi medicale și nu au intenția de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni boli.

Recomandările, proprietățile și modul de utilizare ale produselor sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, website-uri de referință în fitoterapie și aromaterapie, în jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producători și furnizori. Acestea nu constituie în niciun fel informații medicale și nu pot angaja responsabilitatea noastră.

Pentru orice utilizare în scop medical, trebuie consultat un medic. Informațiile și produsele nu înlocuiesc un tratament medical și nu trebuie folosite pentru a diagnostica sau trata probleme de sănătate sau de a înlocui tratamentele medicale prescrise de personalul medical autorizat.