Magazin Naturawl

Bebe Bio Cremă Dermo Reparatoare Față și Corp, 40ml | Eau Thermale Jonzac

53.00 lei

Bebe Bio Cremă Dermo Reparatoare Față și Corp, 40ml | Eau Thermale Jonzac

Cumpara

SKU: 5b94a720ef Categorie:

Iritații și roșeață temporară localizate pe față și pe corp.

Agresivitatea legată de factori externi: iritarea pielii conturului gurii, iritarea pliurilor (urechi, gât …).

Micile plagi uscate, zgârieturi și cicatrici. Datorită apei termale Jonzac, asociată cu L-PCA cu proprietăți protectoare, această cremă dermo-reparatoare calmează iritația și roșeața temporară.

Bogată în cupru și zinc, curăță, repară și întărește bariera pielii copilului, pielea bebelușului este protejată de agresiuni externe.

Pielea este calmată, reparată.

Formulă cu: Apă termală Jonzac 30%, Activ L-PCA, Activ brevetat F.P.D., acid hialuronic

APA TERMALĂ JONZACDiverse studii confirmă acțiunea apei termale Jonzac asupra epidermei: regenerează, calmează și are o acțiune antiinflamatoare asupra pielii. Prin utilizarea sa zilnică, celulele se regenerează și aspectul pielii este vizibil îmbunătățit.

Apa termală Jonzac este extrasă direct din mediul său original de la o adâncime mai mare de 1850m. Apa termală Jonzac este hipermineralizată și are o puritate și o delicatețe excepționale. Apa termală Jonzac este izotonică și respectă astfel integritatea celulelor pielii.

Acidul hialuronic este un ingredient natural activ care menţine hidratarea pielii în timp ce reține apa în matricea care înconjoară celulele, ca un veritabil burete. Acidul hialuronic în starea lui naturală este de asemenea recunoscut pentru că protejeazã, consolidează şi întinde pielea.