Magazin Naturawl

Baza de Sapun Melt & Pour Alb, 1kg | MAYAM

48.50 lei

Baza de Sapun Melt & Pour Alb 1kg MAYAM

Cumpara

SKU: 4320 Categorie:

„Melt & Pour” înseamnă „topit și turnat”. Prin simpla topire a bazei, după care se includ uleiuri esențiale sau parfumante, granule exfoliante, pigmenți sau coloranți, extracte și pudre vegetale, diverse ingrediente cosmetice sau decorative, se pot obține ușor și rapid săpunuri personalizate unice.

Ingrediente: Glycerin, Aqua, Sodium Stearate, Sodium Palmitate,  Coco Glucoside, Sodium Laurate, Sucrose, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Titanium Dioxide.

Recomandări, aplicații:
are miros neutru, este fin și neted, are putere spumantă destul de bună
ușor de prelucrat și turnat, se solidifică repede după turnare, se poate topi de mai multe ori
prepararea facilă a săpunurilor personalizate prin colorare, parfumare, cu adaos de ingrediente active sau decorative, cum ar fi: săpun pentru față și corp, săpun exfoliant, săpun hipoalergen, săpunuri pregătite împreună cu copiii, ca activitate distractivă și creativă în familie.

Mod de utilizare:
Tăiați baza de săpun în cuburi și puneți-o într-un recipient rezistent la căldură. Adăugați 1-2% apă pură pentru a compensa pierderea de umiditate.

Topiți pe baie marină la aproximativ 75°C amestecând regulat. Odată ce baza s-a topit, reduceți căldura, adăugați pigment, colorant, parfum, uleiuri esențiale, extracte, ierburi sau alte ingrediente, apoi amestecați și turnați în matrița dorită.

După răcirea completă se scoate din matriță și se împachetează etanș într-o folie pentru a evita contactul cu umezeala. Săpunul este gata de utilizare.

Exemple de INGREDIENTE ce se pot încorpora în baza de săpun:
uleiuri și unturi vegetale 1-4%
uleiuri esențiale 0,5-3%
parfumante naturale și extracte aromatice 0,5-4%
extracte aromatice 1-4%
alantoină 0,2-1%
pudră de cocos și lapte praf 1-7%
pudră de aloe vera, lăptișor de matcă 0,2-0,5%
extracte CO2 0,1-0,3%
argile și alte pudre minerale sau vegetale
cărbune vegetal, alkanet, spirulină, urucum

granule exfoliante, semințe mărunte, plante și flori uscate

Tara de origine: India.